Urologi (ChM - Online Learning)

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse

Dette programmet er levert av Universitetet i samarbeid med Royal College of Surgeons of Edinburgh og fører til tildeling av Master of Surgery (ChM). Den går sammen med klinisk trening og utfyller trening på arbeidsplassen.

Basert på UK Intercollegiate Surgical Curriculum, tilbyr det praktikanter i vaskulær og endovaskulær kirurgi muligheten til å studere emner som er relevante for spesialitet og støtter forberedelse til slutteksamen, som FRCS og FEBU. Studien din vil tillate deg å forbedre din bevisbaserte kunnskap og forbedre din kliniske praksis.

Etter ferdigstillelse av dette programmet vil trainees kunne:

 • demonstrere grundig kunnskap om sin valgte kirurgiske delspesialitet og kunne anvende denne kunnskapen til systematisk vurdering og styring av kirurgiske pasienter i valgfri, akutt og akutt klinisk setting
 • gjenkjenne lederens bidrag og ansvar fra kirurgen i tverrfaglig styring av komplekse kirurgiske sykdommer
 • kritisk reflektere over den daglige kirurgiske praksis i sammenheng med de siste fremskrittene, og engasjere seg i kritisk dialog med jevnaldrende og eksperter i andre underspesialiteter
 • anvende de generelle prinsippene for klinisk studieteknikk, etikk og statistikk for å kritisk evaluere den vitenskapelige litteraturen i kirurgisk forskning, og ta informerte vurderinger om nye og nye problemer i kirurgi
 • utøve et høyt nivå av autonomi og initiativ i faglige aktiviteter på et nivå av uavhengig kirurgisk praksis

Doctor

Online læring

Programmet er undervist helt online og våre studenter støttes gjennom asynkron diskusjon av vårt fakultet for konsulent urologer.

Vår interaktive online læringsteknologi gjør det mulig for deg å kommunisere med våre høyt kvalifiserte lærere fra komfort i ditt eget hjem eller på arbeidsplassen.

Nettstudenter har ikke bare tilgang til Edinburghs utmerkede ressurser, men blir også en del av et støttende nettbasert samfunn, som samler studenter og veiledere fra hele verden.

Programstruktur

Programmet løper på semesterbasis over to år og involverer ca. 10 timer studie hver uke, på en fleksibel modulær måte. Det forventes at noe av denne studien vil motta kreditt- eller speilaktivitet på arbeidsplassen.

Den elektroniske fjernundervisning naturen til dette programmet er perfekt for leger som arbeider unsociable skifte mønstre. Du vil få tilgang til høy kvalitet, interaktive online ressurser, e-tidsskrifter og online lærebøker, samt dedikert teknologisk støtte.

År 1

Obligatoriske moduler vil dekke de grunnleggende elementene i urologiens spesialitet, inkludert onkologi, andrologi, steinsykdom, rekonstruktiv urologi, pediatrisk urologi og nyretransplantasjon. Hver modul er basert på relevante kirurgiske tilfeller og inkluderer et diskusjonstavle og videomesterklasser.

År 2

Akademiske moduler vil utforske forsknings- og undervisningsmetodikk, samtidig som studentene kan utvikle evnen til å analysere publisert bevis og forbedre deres interaktive og skriftlige kliniske kommunikasjonsevner. Studentene vil også ha muligheten til å fullføre et akademisk forskningsprosjekt i år 2, for eksempel originalforskning eller en systematisk gjennomgang innen et relevant arbeidsområde. Etter fullført program oppfordres studentene til å søke publisering av studien i en fagfellevurdert tidsskrift.

Studenter støttes gjennom hele programmet gjennom asynkrone diskusjoner med e-veiledere som er alle ledende klinikere på deres felt. Studentene har også tilgang til en stor læringsressurs, inkludert abonnement på viktige elektroniske bøker og tidsskrifter. En skriftlig eksamen (MCQ) avholdes i det andre året etter at kjernemoduler er fullført.

Karrieremuligheter

Denne prisen vil fremheve din interesse for spesialitet og forpliktelse til å fortsette faglig utvikling. Den er laget for å gjøre det mulig for deg å studere for siste faglige kirurgiske undersøkelser på en strukturert, men fleksibel måte.

Etter ferdigstillelse vil du kunne demonstrere grundig kunnskap om den kirurgiske spesialiteten og anvendelse av denne kunnskapen til systematisk vurdering og styring av kirurgiske pasienter i den valgfrie, akutte og akutte kliniske innstillingen.

Hvis du ønsker å være involvert i undervisning eller forskning, vil du også finne dette en nyttig kvalifikasjon.

Inntakskrav

En medisinsk grad (MBChB eller tilsvarende) anerkjent av General Medical Council og må ha kjøpt din MRCS (eller tilsvarende vurdering milepæl).

UK-søkere må være avansert trening i urrologi (UK ST 4) og være basert på et opplært kirurgisk treningsprogram ved registrering.

Søkere fra utenfor Storbritannia må ha gjennomført minimum 24 måneder grunnleggende opplæring i kirurgi og 18 måneder med spesialopplæring i urologi før du registrerer deg for ChM.

Kirurger som har en konsulent eller karriere karakter post (eller tilsvarende) i urologi er også kvalifisert for oppføring.

Engelskspråklige krav

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
 • IELTS Akademisk: totalt 6,5 (minst 6,0 i hver modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 92 (minst 20 i hver modul)
 • PTE (A): totalt 61 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter", avsnittene "Aktivere ferdigheter" er ikke vurdert)
 • CAE og CPE: totalt 176 (minst 169 i hver modul)
 • Trinity ISE: ISE II med forskjeller i alle fire komponenter

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Sist oppdatert des. 2020

Om skolen

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Minimér