Read the Official Description

Hva er urtemedisin?

Herbal medisin har en lang tradisjon i alle kulturer. Applikasjoner i praksis har vist de store fordelene med urter. I tillegg til å lindre symptomer, virker urtemedisin også på et dypere nivå for å hjelpe pasientene tilbake til full harmoni. Herbal medisin blir stadig mer populær, etter hvert som flere mennesker søker kvalifiserte herbalists.

Hvorfor studere urte medisin med CNM?

CNM Herbal Medicine Diploma Course gir høy kvalitet trening som utstråler nyutdannede til å bygge vellykket praksis. Den er nøye strukturert slik at hver studie enhet bygger på den forrige, slik at elevene kan utvikle sin selvtillit og ferdigheter, og nå sitt fulle potensial som profesjonelle Herbalists. Studentene oppfordres sterkt til å utvikle sin egen unike stil med konsultasjon og søknad. En av styrken til The College of Naturopathic Medicine kurset er at vi trekker på en rekke urte tradisjoner: Vi har ekspertforelesere i vestlige, ayurvediske (indiske) og kinesisk urtemedisin. Studentene studerer de energiske modellene av disse systemene, slik at de kan lage en mangfoldig, helhetlig diagnose. Nyutdannede kan trekke på et bredt utvalg av urter fra forskjellige tradisjoner, og hjelpe dem med å gi best mulig behandling for pasientene. Studier av urtemedisin ved CNM betyr at du ved uteksaminering ikke bare er en Herbalist, men har også en god grunnlag i Naturopathic Nutrition, First Aid Homeopathy, kinesisk diagnostikk, Bach Blomster, Vevssalter, Naturopati og Iridologi. Du vil være spesialist i urtemedisin, og du vil kunne bruke en rekke andre verktøy for å hjelpe pasientene dine. CNM Diploma kurs fokuserer på praktiske applikasjoner som hovedmålet med CNM er å trene sine studenter til å bli vellykkede utøvere.

Forordningen om urtemedisin

Herbal Medicine er regulert av profesjonelle foreninger. CNM kandidater er kvalifisert til å bli med i relevante foreninger og få erstatningsforsikring.

Hva våre studenter sier:

"En virkelig profesjonell og støttende organisasjon som virkelig forstår studentens behov og går det ekstra for å sikre at du føler deg trygg. Alle er veldig praktiske, tilnærmelige og vennlige. Elsker studiene mine. Bare håp min 4 år går ikke for fort ... "
- Michelle Delaney

Herbal Medicine Course Forutsetninger

5 GCSEs eller 2 A-nivåer, eller tilsvarende faglig og / eller arbeidserfaring. Hvis du er i stand til å demonstrere tidligere studie eller arbeidserfaring, kan du søke om å få unntak fra enkelte enheter. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon og for å se om du kvalifiserer for direkte innmelding.

alternativer

 • Heltid, hverdager (kun London)
 • Deltid, helger (London og Manchester)
 • Herbal medisin kurs (Manchester)
 • Biomedisin moduler er tilgjengelige i alle britiske høyskoler, inkludert London, Manchester, Brighton, Belfast, Birmingham, Edinburgh, Bristol

Inntaksdata

Vanligvis innrømmer studentene høsten (okt) og vår (feb) semestre. Men siden våre biomedisiner og naturopathy kurs er bygget rundt et modulært system, kan nye studenter bli med på et kurs gjennom hele året.

eksempler

Avhengig av studietid, kan eksamensbevisene utfylles i 3, 4 eller 5 år.

Heltidsstudium

 • År 1: (Nivå 1) Biomedisin, Naturopati Studie Og Herbal Medicine år 1
 • År 2: (Nivå 2) Naturopatiske prinsipper og urtemedisin år 2
 • År 3: (Nivå 3) Urtemedisin År 3 og Dissertasjon

Deltidsstudie

 • År 1: (Nivå 1) Biomedisin
 • År 2: (Nivå 1) Naturopati Studie
 • År 3: (Nivå 1) Herbal Medicine år 1
 • År 4: (Nivå 2) Herbal Medicine år 2 og Naturopathic Principles
 • År 5: (Nivå 3) Herbal Medicine år 3 og Dissertasjon

Herbal Medicine Training

CNM Studenter er kvalifisert til å bli med i ANP (Association of Naturopathic Practitioners) og motta følgende fordeler:

 • Tilgang til ulike databaser for videre forskning
 • Rabattert erstatningsforsikring for klinisk praksis
 • Rabatter fra ulike selskaper
 • Reduserte avgifter for spesielle seminarer, forelesninger, masterklasser, workshops
 • Gratis trening for å sette opp virksomheten din
 • Gratis veiledning for nyutdannedeAMH (Association of Master Herbalists)
CNM Herbal Medicine kurset har blitt fullt akkreditert av AMH i mange år.

Naturopathy Training

CNMs opplæring i urtemedisin er basert på naturopatiske prinsipper. Den dekker ekstra naturopatiske emner som gir CNM trenet Herbalist et bredere spekter av terapeutiske og diagnostiske verktøy.

 • GNC (General Naturopathic Council). Nyutdannede er kvalifisert til å søke om GNC-registrering.
 • ANP (Association of Naturopathic Practitioners) er medlem av GNC (General Naturopathic Council) som er professionsrådet for naturopathy i Storbritannia.

Hvordan søke

Vi anbefaler deg å først kontakte oss og diskutere dine personlige behov og mål. Vi kan deretter hjelpe deg med å skreddersy en studieplan som passer til din livsstil og forpliktelser. Våre kurskonsulenter er kunnskapsrike, vennlige og takle studenter fra alle samfunnslag - ring oss på 44 (0) 1342 410 505, bruk vårt kontaktskjema eller email info@naturopathy-uk.com.

Videre studie med CNM

Studenter som har fullført sin urteopplæring med CNM, kan velge å studere ytterligere spesialistdiplomkurs, homøopati, akupunktur eller naturopatisk næring.

grader

CNM kandidater er fullt utstyrt for å bli vellykkede terapeuter. Statistikk har vist at mer enn 80% av CNM-kandidatene praktiserer. For å fremme terapeutiske ferdigheter tilbyr CNM etterutdanningskurs og tilleggsopplæring. CNM kandidater er kvalifisert til å melde på BSc eller MSc programmer på ulike universiteter. CNM er glad for å veilede sine studenter ved å velge det beste programmet for deres individuelle behov.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by The College of Naturopathic Medicine »

Last updated September 24, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato