Veterinærmedisin

Generelt

Programbeskrivelse

Den trenet profesjonell er kvalifisert til å fungere i de områder av klinisk og følgesvenn dyr kirurgi, klinikk og kirurgi av husdyr eller sport, og også i tverrfaglige team innenfor områdene folkehelse, økologi, miljøhygiene og forebygging av zoonoser. I produksjon og dyreoppdrettsvirksomhet opererer i områdene husdyrhold etablering og produksjon av kjøtt og melk fra ulike arter, samt teknologi og inspeksjon av animalske produkter. landbruk og agribusiness ledelse og teknisk kontroll av dyre narkotika laboratorier og fôr møller er også områder av veterinær rolle, blant mange andre.

Kurset of Veterinary Medicine Farm Skolen har moderne Veterinary Hospital som arrangerer opplæringsprosedyrer, forskning og service til samfunnet. Kurset er dag, som varer 5 år.

The Veterinary Medicine kurssenter UNIVESITÁRIO PRESIDENT ANTONIO CARLOS / Campus Juiz de Fora bør danne en profesjonell stand til å engasjere seg med veterinærmedisinske aktiviteter for å løse område spørsmål knyttet til økonomiske, sosiale, miljømessige og politiske. Den profesjonelle må ha en bred teoretisk kunnskap, praktisk, vitenskapelig og teknologisk, samt evne, kritisk tenkning og kreativitet, slik at du kan generere teknologi og møte behovene i samsvar med dagens behov, spesielt i regionen, basert på interessene til samfunnet og i permanent og harmonisk integrasjon mellom dyr, mennesker og folkehelse.

Det overordnede målet for Veterinary Medicine kurset er opplæring av allmennleger, innenfor et helhetlig syn, med ferdigheter og kompetanse som trengs for forebyggende aktiviteter, diagnostisering og behandling av dyresykdommer, jordbruk, teknologi av animalske produkter og folkehelse. Kurset gir solid opplæring fagfolk forpliktet etisk med produksjon og formidling av kunnskap, å binde seg til samfunnets behov, samt analyse og konstruksjon av natur og sosial rolle veterinær.

Sist oppdatert feb. 2016

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada.

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada. Minimér
Juiz de Fora