Keystone logo

Filtre

 • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
 • USA
 • Helsefag
 • Nødsmedisin
 • EMT
Studieretninger
 • Helsefag (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

1 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i EMT i Tacoma, USA for 2024

  Popular study format

  Popular education type

  Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i EMT

  Tacoma er en by i delstaten Washington som har en vakker utsikt over Puget Sound. Byen har nærhet til større Seattle, men fortsatt har en liten by føler i forhold til andre byer i USA. Tacoma er kjent kjent for sin intellektuelle kultur.

  Hva er en EMT?
  EMT står for akuttmedisinsk tekniker. En EMT er en utdannet fagperson som gir akuttmedisinsk behandling til pasienter i nød. EMT gir grunnleggende livsstøtte, som inkluderer HLR, og bruk av en AED (automatisert ekstern defibrillator). De er også opplært til å vurdere en pasients tilstand og gi behandling for skader og sykdommer. EMT-er er ofte de første som reagerer på en nødsituasjon, og spiller en viktig rolle i omsorgen for pasienter.

  Hvordan kan jeg bli en EMT?
  De som ønsker å bli en EMT kan finne programmer ved mange samfunnshøyskoler og tekniske skoler. EMT-grader er tilgjengelige både på associate- og bachelornivå. Et EMT associate degree-program vil vanligvis ta to år å fullføre, mens et bachelorgradsprogram vil ta fire år. EMT-er må fullføre et akkreditert opplæringsprogram for å være kvalifisert for sertifisering.

  Hva skal jeg studere i løpet av min EMT-grad?
  EMT-treningsprogrammer dekker en rekke emner, inkludert anatomi, fysiologi, akuttmedisinske prosedyrer og farmakologi. Studenter i EMT-programmer vil også lære om pasientvurdering, vitale tegn og hvordan man effektivt kan kommunisere med pasienter og deres familier.

  USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

  Associate of Applied Science grad programmer tillater elevene å konsentrere seg om bestemte områder av studiet. Etter oppgradering er de ofte enestående egnet til å påbegynne heltidsarbeid i oppføringsnivåer i sine valgte felt.