Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 5 Associates of Applied Science (Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)) Programmer i Helsevitenskap 2023

5 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Helsevitenskap 2023

Oversikt

Etter eksamen med en high school diplom, mange mennesker bestemmer seg for å gå tilbake til klasserommet i jakten på en Associate of Applied Science. Den internasjonalt anerkjente grad tildeles personer som klarer å fullføre om to år med kurs knyttet til det som ofte er en vitenskap eller teknologi-basert tema.

Akkurat det er en Associate of Applied Science i helsevitenskap? Dette programmet er ment å gi deltakerne en bred oversikt over det pedagogiske grunnlaget de trenger for å etablere en rekke givende karriere innen helsevesenet og medisinske felt. Mens noen variasjon i kursinnhold bør forventes fra et program til det neste, skal studentene forvente omfattende gjennomgang av temaer som medisin, medisinsk terminologi, grunnleggende medisinsk utstyr og biomedisinsk etikk. Ekstra vekt er ofte plassert på naturmedisin, alternativ medisin og medisinsk lov.

Dette programmet gir studentene en bred utdanning som de kan bruke i en rekke ulike helsevesenet-relaterte yrker. I tillegg, de med tilknyttede selskapets grader er ofte i stand til å tjene mer penger enn de i helsevesenet eller medisinske felt med bare high school vitnemål.

Det er ingen forhåndsbestemt kostnad forbundet med å skaffe Associate of Applied Science i helsevitenskap. På grunn av dette bemerkelsesverdige forskjellen mellom programkostnader, bør potensielle deltakere kontakte hver skole av interesse innmelding kontor for mer informasjon om kurskostnader.

De fleste nyutdannede av disse programmene går på å jobbe i helsevesenet feltet i noen kapasitet, selv om det bør bemerkes at enkelte helsetjenester yrker krever ekstra utdanning og skolegang. Til syvende og sist, mange avgangselever på helsefag studieprogrammene går på å finne arbeid som sykepleiere, ambulanse eller medisinske billers eller programmerere.Andre går på å jobbe i medisinsk eller helsevesenet administrasjon, mens noen retur til skolen snart å forfølge en enda høyere akademisk grad.

Databasen er en stor ressurs for å lære mer om de mange online helsefag grad programmer tilgjengelig gjennom skoler over hele verden. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

 • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
 • Helsefag
 • Helsevitenskap
Studieretninger
 • Helsefag (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat