Keystone logo

3 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Laboratorievitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
 • Helsefag
 • Alliert helsepleie
 • Laboratorievitenskap
Studieretninger
 • Helsefag (3)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Laboratorievitenskap

  Associerte grader er toårige studieprogrammer som er utformet for å gi studentene en bred kunnskapsgrunnlag i et bestemt felt. Associate grader gir studentene mulighet til å gå inn i ønsket felt uten å få en bachelorgrad først. Studiepoeng oppnådd kan senere søkes på videreutdanning.

  Hva er en Associate of Applied Science i medisinsk laboratorium? Dette studieprogrammet forbereder studentene til arbeid med pasienter og leger. Som student kan du lære å hjelpe leger i diagnosen. Spesifikke ferdigheter som er lært, er å velge og ta bilder, lage beregninger og evalueringer og ta målinger. Studentene kan lære å samhandle med og plassere pasienter mens du tar opp nøyaktige bilder og vil kunne gjenkjenne normal anatomi og skille den fra unormal anatomi. Andre studier inkluderer å ta medisinsk historie og arbeide i en medisinsk setting.

  En tilknyttet grad i medisinsk laboratorium vil ofte gi kandidater høyt spesialiserte ferdigheter som er svært verdifulle innen det medisinske feltet. Nyutdannede vil ha muligheten til å forbedre pasientens liv ved hjelp av deres tekniske skarphet. Videreutdanningsmuligheter er også tilgjengelige.

  Programmer som er tilgjengelige varierer i kostnad og fokus etter land og institusjon. Forskning dine valg ved å kontakte skolene om deres programmer for å sikre at de passer dine behov.

  Ved å oppnå en grad i medisinsk laboratorium, vil du være kvalifisert til å jobbe i det medisinske feltet som en diagnostisk medisinsk sonograf eller ultralydsteknolog. Nyutdannede kan jobbe på flere spesialiserte områder, inkludert kardiologi, oftalmologi, mammografi, obstetrikere og gynekologi, intervensjon og mer. Flertallet av nyutdannede jobber på sykehus, men det er et stort utvalg av arbeid tilgjengelig i yrket utenfor en sykehusinnstilling, vanligvis i legekontorer eller ambulante klinikker.

  Søknad om skoler er en enkel prosess og kan ofte fylles ut på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.