Keystone logo

3 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Medisin 2024

Filtre

Filtre

  • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
  • Helsefag
  • Medisin
  • Medisin
Studieretninger
  • Helsefag (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Medisin

Associate grader er en toårig studievei designet for å gi studentene en spesialisert og grunnleggende forståelse av et bestemt felt. En tilknyttet grad vil tillate studenter å få sysselsetting i sitt fagområde uten behov for bachelorgrad. Kreditt oppnådd fra en grad kan generelt brukes til videre faglig utvikling.

Hva er en Associate of Applied Science i medisin? Disse programmene forbereder studentene på en karriere som arbeider med pasienter i en medisinsk setting. Studentene vil typisk få en grundig kunnskap om menneskelig anatomi, og de vil bruke den kunnskapen til å jobbe med medisinsk utstyr som vil hjelpe til med å diagnostisere pasienter og anerkjenne abnormiteter i anatomi. Studentene vil ofte lære praktisk kunnskap om hvordan man bruker medisinsk utstyr til å ta målinger, ta bilder og gjøre beregninger og evalueringer i sammenheng med pasientens medisinske historie.

En tilknyttet grad i medisin utvikler tekniske ferdigheter i et høyt spesialisert, godt betalt og givende felt. Nyutdannede blir en del av et team som jobber sammen for å forbedre pasientens liv. De oppnådde ferdighetene er svært ettertraktede, og de som er registrert i grader, er i stand til å få ansettelse umiddelbart etter eksamen.

Individuelle kostnader varierer. Før du velger et program, er det viktig at de som er interessert i å skaffe seg en grad, kontakter deltakende skoler for å bestemme kostnadene, fokuset og varigheten til de enkelte programmene for å finne en som passer til deres behov.

Med en tilknyttet grad i medisin vil du være kvalifisert for arbeid som sonograf i diagnostikk eller en ultralydsteknolog. Etter oppgradering får du muligheten til å jobbe i en generell kapasitet eller kan velge å spesialisere seg i et mer målrettet område som gynekologi, mammografi, kardiologi, intervensjon, oftalmologi for å nevne noen få. De fleste kandidater jobber på sykehus, selv om det også finnes flere muligheter i diagnostiske klinikker og legekontorer.

Programmer varierer som applikasjonsprosesser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.