Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 7 Associates of Applied Science  (Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)) Programmer i Offentlig godkjent sykepleie i USA 2023

7 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Offentlig godkjent sykepleie i USA 2023

Oversikt

Hva er registrert sykepleie?
Registrert sykepleie innebærer å ta vare på pasienter og fremme deres helse. Sykepleiere jobber på sykehus, klinikker og hjemmetjenester. De kan også jobbe i folkehelsemiljøer som skoler og samfunnshus. Registrerte sykepleiere må ha lisens for å kunne utøve sykepleie.

Hva kan jeg gjøre med en grad i registrert sykepleier?
Det er mange forskjellige karriereveier som en registrert sykepleier kan ta. Noen registrerte sykepleiere kan velge å jobbe i sykehus, mens andre kanskje foretrekker å jobbe i en klinikk eller privat praksis. Registrerte sykepleiere kan også spesialisere seg innen et bestemt område av sykepleie, for eksempel barnesykepleie eller geriatrisk sykepleie. Noen registrerte sykepleiere velger å undervise i sykepleie ved høyskole eller universitet.

Hvorfor studere registrert sykepleie?
Registrert sykepleie er et viktig yrke innen helsevesenet; fremme pasientenes helse og velvære. Sykepleiere er ofte det første kontaktpunktet for pasienter når de kommer inn i helsevesenet og spiller en viktig rolle i å gi pasientbehandling av høy kvalitet. Videre kan registrerte sykepleiere spesialisere seg innen et bestemt område av sykepleie, noe som gjør at de kan gi mer spesifikk og målrettet omsorg til pasienter.

Typer registrerte sykepleiergrader
Registrerte sykepleiere har vanligvis en førsteamanuensisgrad eller diplom i sykepleie, selv om noen sykepleiere kan ha en bachelorgrad i sykepleie. Sykepleiere må også bestå en nasjonal lisenseksamen for å bli registrerte sykepleiere. I noen stater kan sykepleiere også bli pålagt å fullføre en periode med overvåket klinisk erfaring før de kan få lisens.

Hva skal jeg studere i løpet av min registrerte sykepleiergrad?
I løpet av en registrert sykepleiergrad vil studentene ta kurs i anatomi og fysiologi, mikrobiologi og kjemi. I tillegg vil studentene ta kurs i sykepleieteori og praksis. Studenter kan ha muligheten til å fullføre kliniske rotasjoner i forskjellige helsetjenester, for eksempel sykehus, klinikker og hjemmetjenester, for å få praktisk erfaring innen sykepleie.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

Associate of Applied Science grad programmer tillater elevene å konsentrere seg om bestemte områder av studiet. Etter oppgradering er de ofte enestående egnet til å påbegynne heltidsarbeid i oppføringsnivåer i sine valgte felt.

Les mer

Filtre

  • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
  • USA
  • Helsefag
  • Sykepleie
  • Offentlig godkjent sykepleie
Studieretninger
  • Helsefag (7)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat