Keystone logo

6 BA Programmer i Helsefag Global helsepleie 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Helsefag
  • Global helsepleie
Studieretninger
  • Helsefag (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BA Programmer i Helsefag Global helsepleie

En BA er et vanlig valg for mange høyere utdanning studenter rundt om i verden. Denne graden er tildelt etter et studium som varer vanligvis fra tre til fem år; det kan gis på mange forskjellige fagområder. En rekke programmer er tilgjengelig for studenter å forfølge en bachelorgrad.

Så hva er en BA i Global Health? Studiet innebærer å lære om problemer i helse og medisin som brukes til verden for øvrig. Dette kan omfatte studier av sykdom, funksjonshemming, helsespørsmål som går over landegrenser, naturkatastrofer og helse, vaksiner, helsevesen, og hvordan fattigdom påvirker helsetjenester. Studentene kan også ta kurs relatert til helse og medisin.

Hva er fordelene med å tjene en BA i Global Health? For en, vil studentene kunne få en verdifull forståelse av helsetjenester problemer som vil være uvurderlig i deres fremtidige karriere.For en annen, har en BA ensidige nyttig fordel i dagens konkurranseutsatte globale økonomien. I tillegg kan elevene vanligvis forbedre sine kritisk tenkning og analytiske ferdigheter med en grad som dette.

Kostnaden for å tjene en BA i Global Health vil avhenge av mange ulike faktorer, blant annet programmet valgt og enkelte elevs valg. Potensielle studenter bør grundig forskning de potensielle kostnadene ved sine valgte programmet før påmelding.

Mange forskjellige arbeidsplasser kan bli forfulgt med en BA i Global Health. Dersom man ønsker å fortsette videre til det medisinske feltet, kan denne grad gi en verdifull bakgrunn. Studentene kan også velge å jobbe som sykehus eller helsetjenester systemadministratorer. De med denne graden kan arbeide med en rekke nasjonale og internasjonale organisasjoner, inkludert regjeringer, private selskaper, og til og med ideelle organisasjoner for å fremme kvalitet helsetjenester over hele verden.

Hvis du ønsker å tjene en BA i Global Heath, komme i gang nå. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.