Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere BA Programmer i Medisin 2023

1 BA Programmer i Medisin 2023

Oversikt

En bachelorgrad er vanligvis den første stopp på veien til en mastergrad eller doktorgrad. Dette i særlig grad er opptjent etter fullført omtrent fire år med lavere studien, men det kan ta lengre tid avhengig av student og institusjon. En Bachelor of Arts grad er gitt til studenter som tjener en grad i humaniora eller samfunnsfag.

Hva er en BA i medisin? En BA i Medicine gir studentene ferdigheter og kunnskap de trenger for å jobbe som leger i et medisinsk miljø. Omfattende kurs i biokjemi, anatomi, mikrobiologi, og en mengde andre medisinske fag vil være nødvendig for konfirmasjonen. Disse programmene er svært strenge, og mange studenter vie lange timer for å studere. Studentene blir bedt om å bruke et bredt spekter av praktiske eksperimenter, eksamener, og case-studier. Ved gjennomføring av et program, skal studentene typisk være forberedt på å tilby behandlinger og operasjoner til pasienter.

Tjene en BA i medisin kan være enormt innbringende for mange studenter. Dette er en svært etterspurt feltet, og leger er noen av de best betalte fagfolk i verden. Studentene skal også ha tilgang til jobber som tilbyr mer frihet og prestisje.

Kostnaden for å tjene en bachelorgrad i medisin er sterkt påvirket av flere faktorer. Geografisk plassering, institusjonelle priser, stipend tilgjengelighet, og lengden på programmet alle konsekvens pedagogiske kostnader. For mer omfattende finansiell informasjon, skal studentene kontakte skolen av valget.

Etter å tjene en bachelorgrad i medisin, skal studentene være forberedt på å jobbe som leger i en rekke kliniske settinger. Mange jobber i sykehus som kirurger og utføre invasive prosedyrer for å kurere eller behandle pasienter. Andre velger ikke-invasive spesialiteter og arbeid som barneleger, fødselsleger og psykiatere. Leger kan også være ansatt i sykehjem, psykiatriske sykehus og samfunnet klinikker.Et lite mindretall av legene arbeider i akademiske innstillinger som forskere eller medisinsk lærere.

Hvis du ønsker å tjene en bachelorgrad i medisin, vil du finne at det er mange pedagogiske muligheter tilgjengelig. Dette grad krever vanligvis på campus kurs, men noen skoler kan tilby online programmer. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • BA
  • Helsefag
  • Medisin
  • Medisin
Studieretninger
  • Helsefag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat