Keystone logo

24 BA Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Helsefag
  • Mental helse
  • Psykologi
Studieretninger
  • Helsefag (24)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BA Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi

En Bachelor of Arts kan være neste skritt å ta for personer som er interessert i muligheter utover det som er tilgjengelig for de som har en GED eller videregående diplom. Denne graden viser at en student har tilbrakt år å bli dypt kjent med et bestemt fagområde.

Hva er en BA i psykologi? Psykologi er en svært bred disiplin i at den dekker hele mentale menneskelige fenomener. Sosialpsykologi tar ting et skritt videre og undersøker folks interaksjoner og hvordan de påvirker hverandres mentale liv. Emner som utforskes kan variere fra søvn og drømme til krig og angst. Psykiske sykdommer og diagnoser er ofte også en del av psykologi-læreplanen, med diagnoser som ADHD, autisme og skizofreni forklart.

De som kommer med en bachelor i psykologi, kan ha sterke problemløsning og kommunikasjonsevner. På denne måten er psykologer vanligvis gode til å hjelpe til med å løse sosiale problemer. Nyutdannede kan vite hvordan man identifiserer metallprosessene bak visse menneskelige atferd.

Kostnadene for å melde deg på en BA i psykologi programmet vil være forskjellig avhengig av hvilket land skolen ligger i og hvor mye blir bedt om undervisning. Å gjøre noen undersøkelser er en god måte å få en følelse av hva det vil ta å melde seg på et gitt studium.

En grad i psykologi kan tillate studenter å utmerke seg med en karriere i psykologi, både i vitenskapelige forskningsinnstillinger og terapiorienterte omgivelser. Men ferdighetene utviklet med denne grad har også mye annet potensial. Markedsføring og reklame, utdanning og offentlige anliggender er alle næringer som trenger folk med ferdigheter utviklet gjennom et psykologiutdanningsprogram.

Noen av de beste skolene for en BA i psykologi kan være lokalisert i land på et annet kontinent. Ved å ta klasser på nettet kan elevene åpne opp tidligere utilgjengelige alternativer. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.