Keystone logo

2 Bachelor Programmer i Helsefag Global helsepleie Global helse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Helsefag
  • Global helsepleie
  • Global helse
Studieretninger
  • Helsefag (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Helsefag Global helsepleie Global helse

En bachelorgrad blir tildelt til en person når de har fullført alle lavere og høyere divisjonskrav for en valgt hoved. Generelt bør bachelorprogrammer ta omtrent fire år å fullføre.

Hva er en bachelor i global helse? Et slikt program er utformet med en forpliktelse til ulike perspektiver, internasjonalisering og samfunnsengasjement i tankene. Gjennom hele programmet kan deltakerne få en inngående forståelse av sammenhengen mellom helse og sosioøkonomisk status, etikk, miljø og kultur. Kursene kan spesielt fokusere på helsen til lokalsamfunn i lavressursregioner, da slike regioner generelt ser de mest presserende helseproblemer.

Personer som får sin grad i global helse er generelt svært medfølende og forståelse for andres plager. Mange forbedrer sin kritiske tenkning og analyse evne til å søke dem på globale problemer og utvikle effektive løsninger på globale helsekriser. Hver av disse egenskapene kan vise seg å være gunstig i deres personlige og profesjonelle liv.

Hvor mye en person kan forvente å betale for sin bachelorgrad, er alt avhengig av sted og programvarighet. Fremtidsstudenter skal gjøre sine undersøkelser før søknad.

Personer som er viktige i global helse, kan gå på å forfølge karriere i nasjonal og internasjonal regjering, helse, forskning og utvikling, farmasøytiske eller private sektorer. De kan bli forskere, leger, internasjonale emissører, Fredskorpsoffiserer, menneskerettighetsaktivister, kvalitetssikringsforvaltere, produsenter av medisinsk utstyr, sykehusforvaltere eller helsepersonell. Deres daglige aktiviteter kan bestå av å ta vare på pasienter, utvikle helseplaner, rådgive helsepersonell eller utvikle nyskapende medisinsk teknologi og medisiner.

De som er interessert i å forfølge en bachelor i global helse har flere alternativer når det gjelder læringsinstitusjoner. Hvor en elev ender opp, avhenger av hans eller hennes plassering og budsjett. Online kurs tilbyr mest fleksibilitet og kan være det beste alternativet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.