Keystone logo

37 Bachelor Programmer i Helsefag Helseteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Helsefag
  • Helseteknologi
Studieretninger
  • Helsefag (37)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Helsefag Helseteknologi

Bachelorutdanningene er vanligvis fire års full tid, undergraduate studier. To av disse årene har allmennutdanning krav, etterfulgt av to år med fokus på de spesifikke fag eller emne. Graden er vanligvis nødvendig for studenter som ønsker å skrive inn en kandidats.

Hva er en Bachelor i medisinsk teknologi? Dette programmet introduserer den kompetansen som trengs for å gjennomføre laboratoriearbeid i serologi, kjemi, blodbank teknologi, og bakteriologi. En forståelse av disse ferdighetene er avgjørende for arbeid i medisinske laboratorier. Studenter i dette programmet vanligvis ta kurs som klinisk mikrobiologi, statistiske anvendelser, organisk kjemi, klinisk biokjemi, junior klinisk praksis og klinisk hematologi.

Medisinsk teknologi krever nøyaktighet og et godt øye for detaljer.Fordelene med å tjene en grad i dette feltet inkluderer skjerpe disse ferdighetene og utvikle nye egenskaper som kan forbedre en 's profesjonelle og personlige liv. Disse kan være skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, organisatoriske talenter og mellommenneskelige forhold ferdigheter.

Det er hundrevis av universiteter rundt om i verden som tilbyr bachelorutdanningene. Kostnadene ved å tjene graden varierer avhengig av hvor du velger å studere og programmet lengde. Sørg for å forske på programmet og tilhørende avgifter før påmelding.

Mange avgangselever på en medisinsk teknologi bachelorgrad program finne arbeid i en rekke innstillinger, for eksempel i private klinikker, sykehus laboratorier, legekontorer, kommunehelsetjenesten laboratorier og andre helseinstitusjoner. Vanlige karriereveier inkluderer radiologer, ultralyd teknikere og klinisk laboratorium teknologer.Noen mennesker velger å forfølge sysselsetting i beslektede disipliner, inkludert forskning, dataanalyse, eller folkehelsen. Andre velger å fremme sine akademiske studier ved å melde deg på et avansert studium.

Med populariteten til dette studiet, er flere og flere universiteter tilbyr muligheten til å melde deg på bachelorutdanningene gjennom nettbaserte moduler. For å finne riktig skole for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.