Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 4 Bachelor Programmer i Jordmor 2023

4 Bachelor Programmer i Jordmor 2023

Oversikt

En bachelorgrad lærer og trener elevene i bestemte felt. Denne høyere utdanning kan bli pålagt å arbeide i ulike karriere felt og kan føre til mer avanserte sertifiseringer nedover veien. Det tar vanligvis tre til fem år å fullføre.

Hva er en Bachelor i Jordmor? Studenter i en Bachelor i Jordmor programmet vil bruke sin tid på å studere og engasjere seg i alle aspekter av pre og post-natal omsorg, fødsel og levering. De vil også trene i kunsten og vitenskapen om å bli jordmor. De kan ta kurs på menneskets anatomi, menneskelig reproduksjon, psykologi og etikk og jus. Studentene kan ta virksomheten kurs for å lære å bruke sine ferdigheter til sin egen jordmorpraksis.

Fordelene med denne graden langt oppveier utfordringer. Karrieren opplever en massiv oppblomstring som flere kvinner kommer til å stole på ekspertisen til en jordmor under fødsel. Sysselsetting og lønn av jordmødre er forventet å være stadig på vei oppover.

Den type utdanningsinstitusjon som du velger å melde deg på vil gjøre hele forskjellen når det gjelder å bestemme kostnadene ved Bachelor i Jordmor utdanning. Skolepenger vil variere sterkt fra land til land, så ta kontakt med skolen din for mer informasjon.

En grad i jordmor er instrumental i å hjelpe deg til å være en kvalifisert kandidat for en karriere som sykepleier jordmor, en sertifisert profesjonell jordmor, eller som en vare spesialist for kvinner og barn. Sykehus, klinikker, fødsel sentre, jordmorpraksis, obstetrikk praksis, og andre helsesentre kan være interessert i å ansette en utdannet ved dette programmet. Alternativt kan mange av de med denne graden velger å åpne sin egen praksis, og gir fødsel omsorg til klienter og pasienter uavhengig.

Når det gjelder å finne programmet som passer dine behov, gjør din forskning.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • Bachelor
  • Helsefag
  • Reproduktiv medisin
  • Jordmor
Studieretninger
  • Helsefag (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat