Keystone logo

11 BSc Programmer i Helsefag Helsefag Helseadministrasjon 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Helsefag
  • Helsefag
  • Helseadministrasjon
Studieretninger
  • Helsefag (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BSc Programmer i Helsefag Helsefag Helseadministrasjon

En BSc eller Bachelor of Science, er en lavere grad tildeles av en høyskole eller universitet til noen som har fullført mellom tre og fem års studier i et gitt felt.

Du lurer kanskje på, hva er en BSc i helseadministrasjon? Helseadministrasjon innebærer å håndtere og kontrollere sykehus, avdelinger i sykehus, private praksis kontorer, og andre helsesystemer. Dette betyr at helseforvaltning er ansvarlig for ledende ansatte, noe som gjør kritiske ansette valg, og å utvikle og implementere system retningslinjer. De er også ansvarlig for noen økonomiske saker, som for eksempel kommunikasjon med investorer og fakturerings pasienter. Programmene ofte inkluderer kurs i ledelse, informasjonssystemer, finans, forsikring og helsepolitikken.

Hvis du tjener en grad i helseforvaltningen, kan du forvente en komfortabel lønn og et interessant arbeidsmiljø.Det er også fleksibilitet av posisjon og plassering hvis det er ønskelig, fordi helse administrator arbeidsplasser forventes å øke raskt i tilgjengeligheten i løpet av de neste ti årene.

På grunn av forskjeller ved skolen og etter land, er kostnaden for å tjene en bachelorgrad i helseadministrasjon mye variert. Kontakt programmene du er interessert i for finansiell informasjon.

De fleste helseadministratorer jobbe på sykehus, men mange andre jobber i bolig fasiliteter, private praksis kontorer, i hjemmet omsorg innstillinger og selv i regjerings innstillinger. De kan overvåke planlegging og lønn for en enhet i et enkelt sykehus, eller de kan være ansvarlig for å administrere et helt system av sykehusene. Som landskapet av helseteknologi endringer, helseadministratorer må være tilpasningsdyktig og i stand til å mestre nye former for teknologi for journalføring og annet helsepersonell IT-behov.Fordi helseforskrifter og lover endres ofte, må de også holde sine anlegg up-to-date på disse endringene.

Takket være online læringsmuligheter, er utdanning ikke lenger begrenset av geografiske begrensninger. Hvis du ønsker å forfølge en BSc i helseadministrasjon, kan du begynne reisen i dag. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.