Keystone logo

15 BSc Programmer i Helsefag Helsefag Helsefag 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Helsefag
  • Helsefag
  • Helsefag
Studieretninger
  • Helsefag (15)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BSc Programmer i Helsefag Helsefag Helsefag

Tjene en Bachelor of Science (BSc) kan være en monumental prestasjon som endrer løpet av en elevs liv. På bare tre til fem år, enkeltpersoner oppgradere med den utdanningen de trenger for å finne en karriere som er givende, oppfylle, og fiskalt pålitelig.

Hva er en BSc i Healthcare Management? Dette grad programmet gir studentene essensielle business og helsepolitikk kunnskap som de trenger for å arbeide i lederstillinger innenfor et helsevesen miljø. Kurs innenfor dette programmet dekker temaer som regnskap, helsetjenester økonomi, human resource management, grunnleggende av ledelse og styring, og retningen og koordinering av helsetjenester.

Motta en Bachelor of Science i Healthcare Management kan ha mange fordeler for nyutdannede som gjør det til et program verdt å forfølge.Enkeltpersoner får nødvendig kunnskap og erfaring de trenger for å utmerke seg på arbeidsplassen samtidig forbedre ferdigheter som lesing, skriving, kritisk tenkning og kommunikasjon, som alle gjør dem en ønskelig ressurs for enhver arbeidsgiver.

Kostnaden for å tjene en bachelor-grad i helsevesenet administrasjon kan variere sterkt og avhenger av mange faktorer, for eksempel plasseringen av skolen og hvor lenge en student er i stand til å vie til sine studier. Av denne grunn er studentene anbefales å kontakte eventuelle skoler for dagens undervisning informasjon.

Personer som uteksamineres med en BSc i Healthcare Management kan finne arbeid i mange forskjellige innstillinger som jobber som direktører, ledere og ledere i sykehus, klinikker, langsiktig omsorg, sykehjem og legekontor. Med sin gode forståelse av både virksomheten og helsetjenester verden, kan nyutdannede også arbeide for forsikringsselskaper eller innen den farmasøytiske industrien.

Mange skoler tilbyr fleksible lærings alternativer, for eksempel Internett eller deltid klasser, slik at opptjening din bachelorgrad kan skje på et tidspunkt og sted som passer for deg. Hvis du ønsker å komme i gang med din grad, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.