Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Deltid Sertifikat programmer Programmer i Legeassistanse i Eatontown, USA 2023

1 Deltid Sertifikat Programmer i Legeassistanse i Eatontown, USA 2023

Oversikt

Hva er legehjelp?
Legeassistent er et felt innen medisin som omhandler pleie til pasienter. Legeassistenter jobber under tilsyn av autoriserte leger og utfører mange av de samme oppgavene som dem, for eksempel å ta sykehistorier, gjennomføre fysiske undersøkelser, bestille og tolke diagnostiske tester og gi pasientopplæring. Legeassistenter fungerer også ofte som et kontaktpunkt mellom pasienter og deres leger, og gir informasjon og koordinering av omsorgen.

Hva er fordelene med å studere legeassistent?
Noen av fordelene med å studere legehjelp inkluderer å få en omfattende forståelse av det medisinske feltet, utvikle sterke kliniske ferdigheter og bli kjent med de nyeste medisinske teknologiene. Legeassistenter er etterspurt, og mange studenter velger å forfølge denne karriereveien for å hjelpe andre med å få helsetjenester av høy kvalitet. I tillegg tjener legeassistenter ofte konkurransedyktige lønninger og nyter arbeidstilfredshet.

Hvilke grader er tilgjengelige i Legeassistent?
En legeassistentgrad kan fås fra mange forskjellige typer institusjoner, inkludert høyskoler, universiteter og medisinske skoler. De fleste PA-programmer krever at studenter har en lavere grad, selv om noen skoler tilbyr programmer med en pre-profesjonell fase som kan fullføres uten forutgående grad. Hvor lang tid det tar å fullføre et legeassistentprogram varierer avhengig av type institusjon og de spesifikke kravene til programmet, men de fleste studenter fullfører studiene innen fire år.

Hva skal jeg studere i løpet av min legeassistentgrad?
Læreplanen for et legeassistentprogram inkluderer vanligvis kurs i medisinsk terminologi, anatomi og fysiologi, farmakologi, diagnostisk testing og pasientbehandling. Studentene deltar også ofte i kliniske rotasjoner, som gir dem praktisk erfaring med å jobbe med pasienter. Mange programmer krever at studentene enten har en lavere grad i helsevesen eller relatert erfaring.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

Sertifikat programmer er pedagogiske enheter av studien som hjelper elevene til å få kunnskap og erfaring under ledelse av kvalifisert personale. Noen studenter tar disse programmene for å få de ferdighetene som trengs for å avansere i sine yrker.

Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.

Les mer

Filtre

  • Sertifikat
  • USA
  • Helsefag
  • Alliert helsepleie
  • Medisinsk assistanse
  • Deltid
Studieretninger
  • Helsefag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger