Keystone logo
Australia

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Australia 2024

Antall institusjoner: 9
  • Perth, Australia

  Det var i 1979 at Australias første nasjonale leverandør av treningstrening ble unnfanget. Ideen kom da seks treningsentusiaster slo seg sammen med et samlet mål om å forbedre kvaliteten på treningsprogrammer og bringe sine fulle kollektive lidenskaper til bransjen.

  • Heidelberg Heights, Australia

  Institute Of Health And Nursing Australia (IHNA) er en av Australias fremste leverandører av kvalitetsutdanning og opplæring. Instituttets nøkkelområder for ekspertise og kursleveranse er sykepleie, helse- og samfunnstjenester som aldersomsorg, funksjonshemmingsstøtte og utdanning og omsorg i barndommen, med forskning og utvikling på gang til nye områder som helseledelse og engelskspråklige studier.

  • Alexandria, Australia

  Sertifikatet III i kondisjon er ditt første skritt inn i treningsbransjen. Denne nasjonale kvalifikasjonen lar deg være en "treningsinstruktør". Du lærer å vurdere, trene og overvåke klienter i treningssentre og treningssentre.

  • Brisbane City, Australia

  Siden starten i 1979 har Sarina Russo Group ledet an til å lansere og forbedre karrieren til tusenvis av individer over hele verden. Som en leder i tilbudet av kurs i engelskspråklige og yrkesmessige ferdigheter til australske og internasjonale studenter, har våre studenter med hell fått de ferdighetene og erfaringene som kreves for å fremme studiet ved universitetet eller oppnå det viktige karriereutfallet.

  • Preston, Australia

  ALACC er en yrkesfaglig utdanning (VET) høyskole basert i Melbourne (Preston), og tilbyr nasjonalt anerkjente kurs.

  • Canberra, Australia
  • Sydney, Australia

  College of Nursing Australia ( ACN ) er forpliktet til å fremme sykepleierledelse for å forbedre helsevesenet. På høgskolen vår tror vi sterkt på at alle sykepleiere kan være ledere uavhengig av stillingstittel eller ansiennitet.

  • West Melbourne, Australia

  Menzies Institute Of Technology er en akkreditert opplæringsorganisasjon som er kjent for sitt sterke fokus på utdanning.

  • Burwood, Australia

  På New Era Institute fokuserer vi ikke bare på å øke ditt faglige potensiale, men din personlige vekst innen områder som ledelse, lagspiller og forbedret kreativitet. Vi designer kursene våre for å få deg involvert i arbeidet som brukes for å lære for å utvikle bedriftsledere.

  • Sydney, Australia

  INT Nurse Training er en registrert opplæringsorganisasjon (kode: 45232) som tilbyr opplæring av høy kvalitet til elever i Australia.