Keystone logo
Bulgaria

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Bulgaria 2024

Antall institusjoner: 3
  • Pleven Center, Bulgaria

  Medisinsk universitet - Pleven er et av de fem medisinske universitetene i Bulgaria. Det ble etablert i 1974, og utvidet horisontene, størrelsen og omdømmet til bysykehuset, grunnlagt i 1865. I dag kombinerer det tradisjoner fra fortiden med mulighetene i nåtiden, og inneholder pedagogiske og terapeutiske fasiliteter, en moderne preklinisk base, Universitetssykehus med mer enn 1000 senger og klinikker på alle de store medisinske feltene, i tillegg til et stort antall spesialiserte klinikker og forskningsenheter med moderne diagnostisk og terapeutisk utstyr.

  • Varna, Bulgaria

  Velkommen til Medical University-Varna-et av de mest moderne og høyteknologiske universitetene i landet! Attraktivt multinasjonalt miljø, toppmoderne treningsmetoder og fasiliteter, trening i virkeligheten og simulering, fantastiske idretts- og rekreasjonsforhold i Bulgariens sjøhovedstad-dette er bare noen av grunnene til at studenter fra omtrent 50 land alle over hele verden har valgt å studere ved Medical University-Varna!

  • Sofia, Bulgaria

  Medical University - Sofia (MUS) har en unik plass i det bulgarske utdanningssystemet. Det høye nivået av undervisning, opplæring og prestasjonene i forskningsarbeidet, helsevesenet og offentlige aktiviteter er integrert - med sikte på at MU vil være innovatør og møte allmennhetens interesse. Universitetet strever for regional ledelse samtidig som kvaliteten på utdanningen økes på nasjonal og internasjonal skala.