Keystone logo
De forente arabiske emirater

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i De forente arabiske emirater 2024

Antall institusjoner: 5
  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Oppkalt etter sin høyhet Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, visepresident og statsminister i De forente arabiske emirater, og hersker i Dubai, Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) , tar sikte på å bli et globalt knutepunkt for innovativ og integrert helseutdanning og forskning til tjeneste for menneskeheten.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  RCSI har utviklet ledere innen medisin og helsetjenester siden grunnleggelsen i 1784. I 2005 etablerte vi Institute of Leadership, Irlands eneste institusjon på tredje nivå, dedikert utelukkende til å utvikle ledelse, ledelse og utdanningskapasitet hos helsepersonell.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  DMC er forpliktet til å tilby akkreditert helseyrkeutdanning på lavere og høyere nivå til studenter ved å tilby et læringsmiljø som fremmer islamske verdier og fremmer høye nivåer av studentprestasjoner, i samsvar med de høyeste standarder for akademisk dyktighet for å tjene yrket, det vitenskapelige samfunnet offentlig.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Jazeera University ble etablert i februar 2010 i Mogadishu, Somalia av en eklektisk gruppe med somaliske lærde. Det er et høyere utdanningssenter som er rettet mot å skape et kunnskapsbasert samfunn.

  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
  • Al Ain, De forente arabiske emirater
  • + 1 mer

  Fatima College Of Health Sciences (FCHS) ble etablert i 2006 og har som mål å møte De forente arabiske emiraters voksende behov for dyktige helsepersonell. Høgskolen startet med å tilby BSc. i sykepleierprogram i 2006 og har siden den gang utvidet seg til å tilby mer enn 10 gradsprogrammer ved BSc. og vitnemål i helsevitenskap. Sykepleieprogrammet drives i samarbeid med Griffith University i Australia.