Keystone logo
Finland

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Finland 2023

Antall institusjoner: 48
  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spania
  • + 1 mer

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM tilbyr studenter en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

  • Rotterdam, Nederland
  • Bilbao, Spania
  • + 5 mer

  European University of Post-Industrial Cities (UNIC) ble etablert i 2020 med mål om å tilby en inkluderende utdanning for en ny generasjon studenter. En allianse av 10 europeiske universiteter basert i postindustrielle byer og finansiert av EU-kommisjonen, jobber hånd i hånd med byinstitusjoner for å sikre at byspørsmål inngår i undervisning og forskning på en måte som er tilgjengelig og inkluderende for alle elever. Alliansen lanserer sin første felles mastergrad i 2023 og ser etter studenter som vil fremme de postindustrielle transformasjonene av byene deres og bli høyt dyktige kandidater i nye vitenskapelige disipliner som svarer til behovene til den skiftende økonomien i Europa og rundt. verden.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Romania
  • + 5 mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en flerkulturell og flerspråklig allianse som består av syv langvarige, utdannings- og forskningsledede, lokalt og globalt engasjerte universiteter fra fire forskjellige regioner i EU: Universitetet av Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (koordinator), University of Salamanca og University of Turku. Alliansens ambisjon er å utvikle et innovativt rom som lar mobilitet flyte fritt mellom de syv universitetene og tilknyttede byer.

  • Jyväskylän yliopisto, Finland

  JYU er et universitet i verdensklasse der tverrfaglig og banebrytende forskning møter åpent og energisk fellesskap. Gjennom anerkjent undervisning, høyprofilert ekspertise og globalt samarbeid søker og finner JYU-samfunnet løsninger på fremtidens utfordringer. I den internasjonale rangeringen av alle universiteter i verden er Universitetet i Jyväskylä blant de tre beste prosentene og representerer verdens beste innen flere av sine disipliner. Vi tilbyr 17 høykvalitets, forskningsbaserte masterstudier på engelsk. Internasjonale studenter er velkomne til å søke på de toårige programmene, som fører til en offisielt anerkjent mastergrad og kvalifiserer for doktorgradsstudier. Ved våre seks fakulteter kan du utdype kunnskapene dine innen ulike fagfelt, som utdanningsvitenskap, idretts- og helsefag, matematikk og naturvitenskap, informasjonsteknologi, næringsliv og økonomi og humaniora og samfunnsvitenskap. Vi tilbyr også stipend for mest vellykkede internasjonale mastergradsstudenter, som dekker kostnadene for skolepenger og gjør det givende og svært rimelig å studere hos oss. Jyväskylä ligger sentralt i Finland med vakre naturomgivelser og inspirerende arkitektur. JYU campus er en kombinasjon av moderne stil og klassikere av den berømte arkitekten Alvar Aalto. Seminaarinmäki campus ble tildelt 2022 med European Heritage Label. Campus fremhever betydningen av det finske og europeiske utdanningssystemet som grunnlag for et likeverdig og demokratisk samfunn. Noen ganger blir det litt kjølig her i Finland, men ved universitetet i Jyväskylä vil de hjertevarme jevnaldrende, forskerne og lærerne hjelpe deg med å holde et smil om munnen. Ved universitetet i Jyväskylä tar samfunnet seg av medlemmene. Universitetet tilbyr støtte og hjelp med dine studier og trivsel. Det er enkelt å bli med i vårt internasjonale universitetssamfunn!

  • Vaasa, Finland

  University of Vaasa Executive Education har sterke røtter i University of Vaasa og vitenskapens verden. Vi er den mest spennende og innflytelsesrike leverandøren av voksen- og etterutdanningstjenester for ledere og fagfolk i Finland.

  • Tallinn, Estland
  • Helsinki, Finland

  Tallinn University er et moderne og dynamisk forskningsuniversitet i Estland med en ledende rolle i å fremme en intelligent livsstil gjennom utdanning, forskning og et unikt samarbeid på tvers av disipliner. Vi ser på en intelligent livsstil som å ta forskningsbaserte beslutninger for å forbedre samfunnet generelt og innbyggernes velvære.

  • Rovaniemi, Finland

  Lapland University of Applied Sciences er den nordligste UAS i Finland og i EU, med fokus på høyere utdanning og forskning, utvikling og innovasjoner. Suksess i arktiske forhold og utnyttelse av forholdene er kjernen. Vi har den nordlige faktoren.

  • Rovaniemi, Finland

  University of Lapland er det nordligste universitetet i EU. Vi kombinerer vitenskap og kunst ved polarsirkelen i Rovaniemi, hovedstaden i Lappland. Vårt arktiske universitet skaper ny kunnskap, ferdigheter og kompetanse for Norden og for verden.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Helsinki, Finland
  • + 5 mer

  EIT Digital Summer School-programmer er åpne for bachelor- og masterstudenter, unge fagfolk og andre som ønsker å dykke dypt inn i nye digitale teknologier, lære å gjøre teknologi om til virksomhet og til slutt lansere dypteknologiske oppstarter. Lær av fakultetet og ansatte ved våre toppteknologiske EU-partneruniversiteter. Få praktisk erfaring gjennom selskapssaker, prosjektarbeid og samarbeid. Konkurransedyktig priset undervisning. Ha det gøy med møte og nettverk med likesinnede studenter fra hele verden!

  • Helsinki, Finland

  University of the Arts Helsinki (Uniarts Helsinki) gir det høyeste utdanningsnivået innen musikk, kunst, teater og dans i Finland. Uniarts Helsinki er en internasjonal forløper innen utdanning og forskning innen kunstfeltet og styrker kunstens rolle som en kraft som reformerer samfunnet. Etablert i 2013, Uniarts Helsinki består av Academy of Fine Arts, Sibelius Academy og Theatre Academy.

  • Seinäjoki, Finland

  Seinäjoki University of Applied Sciences er en tverrfaglig institusjon for høyere utdanning og en effektiv skuespiller i utdanning og forskning, utvikling og innovasjon (RDI) i Sør-Österbotten i Vest-Finland.

  • Stockholm, Sverige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 mer

  Våre doble gradsprogrammer kombinerer utmerket teknisk utdanning med opplæring i innovasjon og entreprenørskap samt praksisplasser hos bedrifter, industripartnere og byer over hele Europa.

  • Helsinki, Finland

  Humak University of Applied Sciences er engasjert i utviklingen av høyere utdanning og modernisering av arbeidsverdenen. Vi bidrar til å jobbe med nye typer høyere utdanning, så vel som forskning, utvikling og innovasjon som tjener studenter på deres karrierevei og støtter profesjonelle partnere når de utvikler sine egne aktiviteter.

  • Helsinki, Finland

  Arcada er et multiprofesjonelt universitet for anvendt vitenskap (UAS) i Helsingfors, Finland. Vi tilbyr praksisrettet høyere utdanning av høy kvalitet på bachelor- og masternivå. På vår internasjonale campus kommer studenter og ansatte sammen på tvers av fagområder for å utdanne morgendagens eksperter, og for å skape smarte og bærekraftige løsninger. Uansett om dette er første steg i karrieren eller om du allerede er godt fordypet i arbeidslivet, vil du hos Arcada utvikle ferdigheter til å ta fremtidige utfordringer.

  • Espoo, Finland
  • Delft, Nederland
  • + 11 mer

  EIT RawMaterials Academy - SUMA tilbyr studentene en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.