Keystone logo
Hongkong

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Hongkong 2023

Antall institusjoner: 51
  • Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kowloon Tong, Hongkong

  Institutt for nevrovitenskap, City University of Hong Kong ble etablert 1. juli 2019. Vår visjon er å utføre banebrytende forskning på nervesystemet og å etablere en enestående utdanningsplattform for nevrovitenskapelig opplæring som forbereder nyutdannede for fremtidens spennende og mangfoldige karrierelandskap.

  • Hong Kong, Hongkong

  University of Hong Kong, Asias globale universitet, leverer innvirkning gjennom internasjonalisering, innovasjon og tverrfaglighet. Den tiltrekker seg og nærer globale forskere gjennom dyktighet innen forskning, undervisning og læring og kunnskapsutveksling. Det gir et positivt sosialt bidrag gjennom global tilstedeværelse, regional betydning og engasjement med resten av Kina.

  • Hung Hom, Hongkong

  For å takle den raske utviklingen av logistikk i Hong Kong og det kinesiske fastlandet med økende etterspørsel etter talenter, etablerte The Hong Kong Polytechnic University (PolyU) offisielt Institutt for logistikk 1. september 2003, etter en omorganisering med det tidligere Department of Shipping og Transportlogistikk og en del av tidligere avdeling for ledelse.

  • Causeway Bay, Hongkong
  • Seoul, Sør-Korea
  • + 2 mer

  Med særlig fokus på Asia, åpnet University of Manchester sitt første internasjonale senter i Hong Kong i 1992 og har tilbudt lederutdannelse i toppklasse til globale ledere i Øst -Asia, inkludert Hong Kong, Japan, Sør -Korea, Taiwan, Sør -Kina og Macau i nesten 30 år.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 8 mer

  Fra september 2021 vil Solicitors Qualifying Examination (SQE) innfases for å bli den nye sentraliserte måten å kvalifisere seg som advokat i England og Wales. Det vil etter hvert erstatte den nåværende veien til praksis - Legal Practice Course (LPC). Med en rekke SQE-kurs, steder og fleksible studiemuligheter, vil vi forberede deg på karrieren din som advokat, samt suksess for SQE-eksamen. I tillegg til vår karrieresupport, jobber du i vårt virtuelle advokatfirma, med våre ekspertveiledere, og utvikler kunnskap og ferdigheter utenfor SQE.

  • Hong Kong, Hongkong

  City University of Hong Kong (CityU) er et ledende globalt universitet som utmerker seg innen forskning og profesjonell utdanning. Etableringen av den nye Ingeniørhøgskolen kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Om fem år vil verden være annerledes. Teknologien går videre i et enestående tempo. Som sådan er det vårt ansvar som universitet å utstyre studentene våre med en tankegang som vil inspirere dem til å fortsette å lære. Den nye høgskolen har åtte fokuserte akademiske avdelinger. Sammen dekker de et levende spekter av ingeniørfelt og fremmer akademisk synergi og kommunikasjon innen høgskolen.

  • Ma Liu Shui, Hongkong

  Grunnlagt i 1991 av vår tidligere rektor, prof. Charles Kao, også kjent som "Faren til fiberoptikk" og Nobelpristleder i fysikk, og består av teknisk fakultet verdensledende eksperter som er i forkant av fagområdene og forplikter seg til undervisning og forskning.

  • Hong Kong, Hongkong

  Fakultet for kunst er en essensiell del av Hong Kong Baptist University, en institusjon som er fast forpliktet til å være ”et ledende liberalt kunstuniversitet i Asia for å levere akademisk dyktighet i en omsorgsfull, kreativ og global kultur.”

  • Telegraph Bay, Hongkong

  Universitetet i Hong Kong (HKU) sporer sine røtter tilbake i løpet av et århundre, og står i dag stolt som en av de ledende institusjonene for høyere utdanning i Asia. Og med det har HKU Business School vokst til å bli en anerkjent og respektert handelshøyskole i regionen.

  • Hong Kong, Hongkong

  Ved å anerkjenne Hong Kongs posisjon som et internasjonalt juridisk knutepunkt, er vi glade for å kunne tilby kvalitetsutdanningsmuligheter til byens aspirerende jurister, med en bred portefølje av profesjonelle jusgrader, spesialistjuridisk opplæring og pågående faglig utviklingskurs for advokater og advokater. En av Storbritannias lengst etablerte spesialistleverandører av juridisk utdanning, siden 1867 – vi har utdannet flere praktiserende advokater i Storbritannia enn noen andre.

  • Hong Kong, Hongkong

  The Education University of Hong Kong er en offentlig finansiert tertiær institusjon dedikert til videreutvikling av undervisning og læring, gjennom et mangfoldig tilbud av akademiske og forskningsprogrammer om lærerutdanning og komplementære samfunnsvitenskapelige og humanistiske disipliner.

  • Hong Kong, Hongkong

  Det International Culinary Institute (ICI), en av VTC-gruppens strategiske tiltak, tar sikte på å trene og utvikle talent i kulinarisk kunst, vin- og arrangementshåndtering for å opprettholde Hongkongs status som Asias vin- og spisestedemål. Det gir kvalitets- og profesjonelle programmer med toppmoderne fasiliteter for å pleie aspirerende culinarians for å være godt kjent i internasjonale retter, som støtter studentenes vellykkede karriereutvikling i bransjen. ICI tilbyr et bredt spekter av profesjonelle kvalitetsprogrammer som dekker europeiske, Middelhavet, Sørøst-Asia, Midtøsten og mat fra amerikanerne, samt bakeri og konditori.

  • Hong Kong, Hongkong

  Hovedoppgaven til avdelingen vår er å tilby anvendte engelskspråklige studier for profesjonene, og vi tar sikte på å bli anerkjent internasjonalt som en ledende leverandør av lavere og høyere studier med fokus på profesjonell kommunikasjon.

  • Fayette, USA
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...