Keystone logo
Italia

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Italia 2024

Antall institusjoner: 4
  • Milan, Italia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rome, Italia

  Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) - et universitet utelukkende dedikert til helse- og medisinsk vitenskap. UniCamillus mottok godkjenning av universitetsforskriftene og utdanningsforordningene 20. juni 2017 av CUN (Italian National University Council) og akkreditering av ANVUR (Italian National Agency of Evaluation for University and Research) 5. september 2017.

  • Lido di Camaiore, Italia
  • La Spezia, Italia

  Istituto Stomatologico Toscano fra Lido di Camaiore, i provinsen Lucca, tar for seg opplæring og utvikling av etterutdanningstilbud for tannleger, tannpleiere og tannlegeassistenter. Høgskolen er rettet mot både studenter som har oppnådd en tre-årig grad og de som har oppnådd en spesialist- eller old-school mastergrad, så vel som for fagpersoner som ønsker å komme tilbake i spillet, utdype ferdighetene og øke kvaliteten på tjenestene de tilbyr sine pasienter.

  • Rome, Italia

  Campus Bio-Medico University of Rome ble etablert i 1993 med det kulturelle målet om å gjenopprette til de biomedisinske vitenskapene verdien av menneskeliv og personen som deres sentrale fokus.