Keystone logo
Japan

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Japan 2024

Antall institusjoner: 4
  • Takamatsu, Japan

  Skolen vår har et fantastisk naturlig miljø og er utstyrt med utmerket lærerpersonell og et toppmoderne treningsanlegg. Vårt viktigste pedagogiske mål er å forberede studentene på deres fremtidige rolle i samfunnet som en del av helsearbeidere gjennom å fremme deres følelse av medmenneskelighet sammen med å formidle bred kunnskap og oppmuntre deres vitenskapelige tenkning og problemløsende evner.

  • Aomori, Japan

  Universitetet vårt har som mål å forbedre folks helse og livskvalitet, og vår filosofi er å utvikle menneskelige ressurser som kan praktisere menneskelig pleie som utnytter regionale egenskaper best i landet Aomori, som er velsignet med den rike naturen til de fire årstidene som har næret ”livet.” Det vil jeg. "Utvikling av menneskelige ressurser med rik menneskelighet", "Utvikling av menneskelige ressurser som kan bidra til utvikling av helse, medisinsk behandling og velferd", "Utvikling av menneskelige ressurser som kan svare på regionale egenskaper", "Utvikling av menneskelige ressurser som kan spille en aktiv rolle fra et globalt perspektiv "," Med de fem oppdragene "Bidra til lokalsamfunnet", ble det åpnet i 1999 i tre avdelinger: Sykepleie, Fysioterapi og sosial velferd.

  • Bunkyo City, Japan

  Oppdraget til Juntendo University er å streve for fremskritt i samfunnet gjennom utdanning, forskning og helsetjenester. For å oppnå dette oppdraget, basert på det japanske uttrykket “Sanmu Syugi”, godtar Juntendo University alle uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller akademisk bakgrunn som legemliggjør universitetets motto “Jin - jeg eksisterer slik du eksisterer” og prinsippet om “Fudan Zenshin - Fortsetter kontinuerlig fremover ”.

  • Asahikawa, Japan

  Asahikawa Medical University ble grunnlagt på vegne av den nasjonale regjeringen i november 1973 som det første nasjonale medisinske universitetet som ble etablert for å forbedre regionale medisinske tjenester og velferd og redusere urbane / landlige medisinske omsorgsforskjeller.