Keystone logo
Japan

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Japan 2024

Antall institusjoner: 241
  • Ghent, Belgia
  • Alcoi, Spania
  • + 2 mer

  Fakultet for ingeniørvitenskap og arkitektur er et av de største fakultetene ved Ghent University. Den kombinerer toppmoderne forskning med førsteklasses utdanning innen alle viktige ingeniør- og arkitekturfelt. Fakultetet fokuserer sterkt på internasjonale relasjoner. Det tilbyr et bredt spekter av masterprogrammer undervist på engelsk og er aktiv i alle større utvekslingsprogrammer. Gjennom forskningssamarbeid og utdanningsforbindelser med de beste europeiske institusjonene, forsøker fakultetet å styrke sitt internasjonale perspektiv ytterligere.

  • Kyoto, Japan

  Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) kan se tilbake på en 50-årig historie som en akkreditert privat utdanningsinstitusjon i det akademiske hjertet av Japan. For å ta det neste steget og utfordringen på global skala, inviterte KUAS en toppsjef i et Kyoto-basert globalt suksessfullt firma som styreleder, med mål om å tilby sine akademiske ressurser på den internasjonale arenaen. Etableringen av et nyskapende engelsklært ingeniørprogram er et viktig eksempel på denne innsatsen, ettersom KUAS fortsetter å styrke sin forpliktelse til å være på toppen av moderne utdanning.

  • Rio de Janeiro, Brasil
  • Bailrigg, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 3 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tokyo, Japan
  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yamagata, Japan

  Fra åpningen av Yamagata Prefectural Normal School i 1878 begynte fem utdanningsinstitusjoner (Yamagata High School, Yamagata Normal School, Yamagata Youth Normal School, Yonezawa Technical College, Yamagata Prefectural) i 1949. Agricultural and Forestry College) ble etablert som en ny nasjonalt universitet. I 2019 har vi arvet historien og tradisjonen med å feire 70 -årsjubileet for grunnleggelsen vår, og vi sender ut mange gode menneskelige ressurser til samfunnet.

  • Tottori, Japan

  Symbolet for universitetet representerer den første bokstaven "T" fra Tottori University , som er designet i form av en dynamisk flygende fugl. De flytende linjene som omfatter merket uttrykker dynamikken som universitetet fleksibelt tilpasser seg den nye æra som et unikt og attraktivt universitet med en distinkt identitet. De to vingene som krysser hverandre i sentrum symboliserer uendelig (∞) mulighet og sammensmeltning av kunnskap og praksis, universitetets grunnleggende prinsipper, og representerer universitetets kontinuerlige vekst. De tre sirklene som består av to vinger og en hale representerer målene* for universitetets utdannings- og forskningsaktiviteter, mens bildefargene i blått og grønt representerer himmelen og havet eller jorden og livet, som er symboler på jorden, noe som antyder at universitetet utvikler seg globalt mens det blir næret av rik natur. 1) Utvikling av velutdannede menneskelige ressurser som kan spille viktige roller i samfunnet 2) Fremme av banebrytende forskning for å løse globale, menneskelige og sosiale spørsmål 3) Bidrag til næringer og kultur i lokalsamfunnet

  • Taito City, Japan

  Tokyo Geidai er et internasjonalt unikt kunstuniversitet som tilbyr programmer ikke bare innen kunst og musikk, men også innen film og nye medier, og kunsthåndtering som en del av globale kunststudier. Som "en kilde til kreativitet som kan forandre verden", vil universitetet, sammen med fakultetets ansatte og administratorer, fortsette arbeidet med å pleie neste generasjon fremragende kunstnere, fremme kraften i japansk kunst og kultur og bidra til global kunstutvikling gjennom tett samarbeid med relevante organisasjoner, inkludert det japanske utdannings-, kultur-, sport-, vitenskaps- og teknologidepartementet og byrået for kultursaker, og dermed la universitetet maksimere sine evner og verdier.

  • Nisshin, Japan

  I dagens globaliserende sameksistenssamfunn mellom flere språk og kulturer legges det vekt på ikke bare engelsk som det globale språket, men også andre språk. Akkurat som språk, blir en holdning til å akseptere flere kulturer også sett på som avgjørende. I lys av denne sosiale bakgrunnen tar School of Foreign Studies en akademisk tilnærming til å utforske verdensspråk og kulturer. Studentene engasjerer seg i akademisk læring om språk, litteratur, kulturer, samfunn og andre trekk ved det språklige området de har hovedfag i, og dykker dypt inn i tankegangen og oppførselen til mennesker med ulik kulturell bakgrunn. I tillegg til hovedspråket, lærer de også flere språk for å få et mangesidig perspektiv og bli globale menneskelige ressurser med gode språkkunnskaper og mellommenneskelige ferdigheter.

  • Kobe, Japan

  Le Cordon Bleu har hjulpet lidenskapelige studenter med å følge sine kulinariske drømmer de siste 125 årene. Studenter kommer til Le Cordon Bleu fra alle samfunnslag. De er nybegynnere entusiastiske om kulinariske kunst, men helt uerfarne; de er langt på vei i en karrierevei og klare for den neste; de er etablerte fagfolk som ønsker å forbedre seg selv. Uavhengig av deres endelige mål - å drive et restaurant- eller cateringfirma, hotell- eller detaljhandelsledelse, journalistikk, rådgivning, matstyling - kommer studentene til Le Cordon Bleu for den kulinariske utdanningen som lar dem lykkes.

  • Shibuya City, Japan

  United Nations University (UNU) er en global tenketank og forskerutdanningsorganisasjon med hovedkontor i Japan. FN -universitetets oppgave er å, gjennom samarbeid og utdanning, bidra til arbeidet med å løse de presserende globale problemene med menneskelig overlevelse, utvikling og velferd som er bekymret for FN, dets folk og medlemsstater. Ved utførelsen av dette oppdraget samarbeider FN -universitetet med ledende universiteter og forskningsinstitutter i FNs medlemsstater, og fungerer som en bro mellom det internasjonale akademiske samfunnet og FN -systemet.

  • Chiyoda, Japan

  Den verdensomspennende spredningen av den nye koronavirusinfeksjonen tvinger til endringer i måten universitetsutdanningen skal være. Spesielt var begrensningen av reelle utenlandske utvekslinger en smerte for Sophia University , som fremmer globalisering, men vi ga støtte ikke bare til internasjonale studenter i Japan, men også til utlandet, sentrert om våre utenlandske baser. Spesielt jobber ASEAN Hub Center i Bangkok, som etablerte et forretningsselskap med sikte på å gjenopplive utdanningsfunksjonene fra i fjor, for å fortsette sin virksomhet ved å introdusere komplette online klasser. Den største endringen forårsaket av Corona -katastrofen er den raske utviklingen av online tilgang ved universiteter rundt om i verden. Som et resultat kan vi forvente en utveksling av forskningsutvekslinger, for eksempel eksternt innbydende professorer som driver nyskapende forskning ved utenlandske universiteter. Vårt universitet jobber også med å etablere en slik mulighet som et system.

  • Toshima City, Japan

  Rikkyo University i Tokyo og grunnlagt i 1874 begynte med St. Paul's School. Det ble opprettet av Biskopkirkens misjonær biskop Channing Moore Williams som en privat skole som underviste i kristne bibelstudier og engelsk. På den tiden hastet Japan med å ta igjen de avanserte nasjonene i Vesten, og utdanningsområdet hadde også en sterk utilitaristisk tendens. Kunnskap og teknologi ble ofte sett på som verktøy for materiell velstand og selvutvikling. Rikkyo gikk imot tidens trend og modellerte etter de tradisjonelle liberale kunsthøgskolene i Vesten, som har lykkes med å utvikle seg til i dag.

  • Chiyoda, Japan

  Nihon University , som feirer 120 -årsjubileum, stammer fra Nihon Law School, som ble opprettet i 1889. Siden grunnleggelsen har universitetet beholdt sin ledelse i spissen for universitetsutdanning og forskning med et globalt perspektiv og en initiativrik ånd. Som et attraktivt universitet med et bredt spekter av studieretninger, har Nihon University vært involvert i ikke bare utdanning og forskning, men også helsehjelp, livslang utdanning og mange andre aktiviteter som bidrar til utviklingen av samfunnet.

  • Chiba, Japan

  Grunnånden til Keiai University , "Keiten Mistress" (elsker de som respekterer himmelen), er et ord som Saigo Takamori (Nanshu), en ledende skikkelse i Meiji -restaureringen, pleide å være inskripsjonen. "Himmelen" representerer grunnen som styrer naturen, og "menneskelig" refererer til hele menneskeheten, inkludert jeget, og samtidig livet og samfunnet som er bygget av mennesker. Imponert over troen på "å respektere fornuften og å elske mennesker og deres aktiviteter", gjorde grunnleggeren, Masayuki Nagatoro, dette til skolens grunnånd og kalte den "respekt" for å formidle den ambisjonen. Navnet på Keiai University stammer også fra dette. Ordet "Keiten Aijin" (tilbed din himmel, elsk ditt nabolag) vises i læren til Takamori Saigo, leder for restaurering av Meiji. I dette uttrykket betyr "ti" en grunn til å styre naturen og universet. Alle mennesker. Det refererer også til Tilbed din himmel, Elsk ditt nabolag. Masaji Nagatoro var dypt imponert over denne ånden for å respektere fornuften og elske sine medmennesker. Som et resultat adopterte han denne ideen som sitt sentrale prinsipp og kalte universitetet vårt “Keiai” for å gi det videre til fremtidige generasjoner.