Keystone logo
Kypros

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Kypros 2023

Antall institusjoner: 29
  • Paphos, Kypros

  Det amerikanske universitetet i Beirut - Mediterraneo i Pafos, Kypros, et tvillingcampus ved American University of Beirut (AUB) i Beirut, Libanon. AUB baserer sin pedagogiske filosofi, standarder og praksis på den amerikanske liberale kunstmodellen for høyere utdanning. Universitetet oppmuntrer til tanke- og ytringsfrihet og søker å oppgradere menn og kvinner som er forpliktet til kreativ og kritisk tenkning, livslang læring, personlig integritet, samfunnsansvar og lederskap.​ AUB opererer under et charter gitt av New York State Education Department (NYSED) som registrerer universitetets gradsprogrammer. Alle avdelinger og programmer ved AUB Mediterraneo er akkreditert av Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation of Higher Education (CYQAA).

  • Calgary, Canada
  • Toronto, Canada
  • + 8 mer

  Sammenkomsten av Eurocentres og Bayswater representerer en ny æra innen internasjonal utdanning. Vår samlede erfaring representerer et kraftsenter i dagens internasjonale utdanningssektor. Vi brenner for å vokse samfunn av globale tenkere og oppdagelsesreisende, hjemme og i utlandet – uansett historie. Vi satte opp Bayswater Education fordi vi vil at unge mennesker fra alle samfunnslag skal få humør av å oppdage nye kulturer, utforske nye smaker og lære hva som finnes der ute. Vi tenker på dem som globale ånder, som oss selv.

  • Aglantzia, Kypros

  Universitetet i Kypros har som mål å etablere seg som en pionerforskningsinstitusjon som oppnår internasjonal vitenskapelig anerkjennelse i europeisk høyere utdanning, tilbyr konkurransedyktige programmer og blir et senter for fremragende forskning i den bredere Euro-Middelhavsregionen.

  • Paphos, Kypros

  Enheten for fjernundervisning (DLU) ved Neapolis University bruker den mest moderne elektroniske teknologien for en plattform som tilbyr studenter doktorgradsstudier i moderne spesialiseringer. Formålet med DLU er å støtte studenter og akademikere ved universitetet i både langvarig og kortvarig fjernundervisning. Den grunnleggende filosofien til DLU er å sikre likeverd i tilgang til informasjon og respekt for behovene til hver student ved universitetet vårt. Vår visjon er å lage en enhet som vil være en prototype i fjernundervisning for alle universiteter som tilbyr lignende studieprogrammer.

  • Aglantzia, Kypros
  • Limassol, Kypros

  CIIM - The Cyprus International Institute of Management er en internasjonal handelshøyskole etablert i 1990 av en gruppe forretningsledere og et team av fremtredende akademikere som representerer noen av verdens beste handelshøyskoler. Vårt mål har vært å trekke på de beste lærerne i utdannet lederutdanning uavhengig av beliggenhet og gjøre talentet og erfaringene deres tilgjengelige på Kypros.

  • Larnaca, Kypros

  Unicaf er den ledende elektroniske plattformen som tilbyr rimelig og kvalitet på høyere utdanning til dårlige markeder, og jobber med anerkjente universiteter i Storbritannia, USA, Europa og Afrika.

  • Famagusta, Kypros

  Cyprus West University ble etablert i 2015 og ligger i Nord-Kypros. Som en institusjon for høyere utdanning, symboliserer det det moderne aspektet av Kypros, som er et historisk og kulturelt sentrum i Middelhavet.

  • Nicosia, Kypros

  The Cyprus Institute er en internasjonal forskningsorganisasjon som ligger i Nikosia, hovedstaden på Kypros. Det opererer under paraplyen av Cyprus Research and Education Foundation, styrt av et internasjonalt anerkjent forstanderskap. Dets oppdrag er å tjene som et vitenskap, teknologi og innovasjonssenter for det østlige Middelhavs- og Midt-Østen-området som tar opp spørsmål av regional relevans og global betydning.

  • Paphos, Kypros

  Neapolis University på Kypros er et ungt, men dynamisk, raskt voksende universitet som opererer siden 2010 i hjertet av den sjarmerende byen Pafos, på vestkysten av øya Kypros, og tilbyr grunn-, doktorgrad- og doktorgradsprogrammer på både gresk og engelsk . Påmelding til Neapolis University på Kypros inngår studenter i et høyt standard, stimulerende og hyggelig miljø. Den største fordelen med Neapolis er kvaliteten og dedikasjonen til fakultetet, hvorav de fleste har betydelig erfaring med å undervise og gjøre forskning ved europeiske og amerikanske universiteter. Basert på et slikt fakultet og en ambisiøs strategi, blir det raskt et av de beste private universitetene på Kypros.

  • Amsterdam, Nederland
  • Famagusta, Kypros

  Et universitet for drømmere og gjørere. Et universitet for neste generasjons, globale teknologitalenter. Et universitet for å starte fremtiden din.

  • Nicosia, Kypros

  Philips University er en dynamisk institusjon som tilbyr intellektuelt stimulerende og utfordrende bachelor- og doktorgradsstudier. Programmene ved Philips University er velbalanserte, meningsfulle og nyttige for studenter. Universitetsfakultetet, med bevis på undervisning og fremragende forskning og engasjement for studenters læring, leverer programmene.

  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Kypros

  Utfordringene i dagens globale økonomi er enorme og er i stadig utvikling. Derfor gir studenter som tar en høyere utdannelse/sertifikat i næringslivet mer mening enn noensinne. CBS tilbyr gjennom sine programmer en rekke akademiske og ikke-akademiske erfaringer for å utstyre våre studenter med kvalitetene til en moderne leder.

  • Cyprus Online, Kypros

  Som det andre offentlige universitetet, etablert i 2002, har Open University Cyprus (OUC) som mål å fylle et viktig gap i det kypriotiske høyere utdanningssystemet, og tilbyr akkreditert fjernundervisning på alle nivåer (lavere, master og doktorgrad). Basert på sin opprinnelse som landets eneste universitet dedikert til fjernundervisning, vokser OUC raskt i akademisk vekst og generelt omdømme. Dagens utfordrende realiteter har utvidet OUCs horisonter og bidratt til å bringe Kypros nær det strategiske målet: å bli etablert som et regionalt utdannings- og forskningssenter og knutepunkt for internasjonale forskere og studenter i det østlige Middelhavsområdet.

  • Nicosia, Kypros

  Hjertelig velkommen til alle dere som anser CityU som en ideell utdanningsinstitusjon som vil fremme fremtidige akademiske bestrebelser. CityU opererer i et upartisk mangfoldig samfunn, og legger stor vekt på evnen til å overføre kunnskap gjennom undervisningsteknikker av høy kvalitet i et miljø som gjenspeiler verdier og oppmuntrer integritet.