Keystone logo
Latvia

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Latvia 2023

Antall institusjoner: 9
  • Liepāja, Latvia

  Velg å studere i Liepaja University - det er nøkkelen til din utvikling!

  • Riga, Latvia

  Universitetet i Latvia ble grunnlagt i 1919 og er i dag, med sine mer enn 14 000 studenter, 13 fakulteter og over 20 forskningsinstitutter og uavhengige studiesentre, et av de største omfattende og ledende forskningsuniversitetene i Baltikum. Universitetet tilbyr mer enn 130 statsakkrediterte akademiske og profesjonelle studieprogrammer.

  • Riga, Latvia

  EKA ligger i Riga, Lomonosova Str. 1, bygning 5 - gaten er oppkalt etter den store vitenskapsmannen hvis aktivitet kombinerte kreative, akademiske og profesjonelle tradisjoner. Bygningen der EKA ligger i dag ble bygget i 1909. Nå er bygningen fullstendig renovert, og det tekniske utstyret er i full overensstemmelse med standardene for høyere utdanningsinstitusjoner i Europa.

  • Riga, Latvia

  Turiba University er det største private universitetet i Baltikum som spesialiserer seg på forretnings- og reiselivsopplæring. Universitetet tilbyr utdanning innen forretning, turisme, kommunikasjon, logistikk og IT. Turiba har mottatt anerkjennelse av arbeidsgivere og rangert i topposisjonen til de mest anerkjente universitetene. 99,61% av de nyutdannede er ansatt - det er den høyeste sysselsettingsfrekvensen blant latviske universiteter, i tillegg jobber mer enn 80% universitetsstudenter under studietiden.

  • Riga, Latvia

  Det latviske statlige instituttet for fysisk kultur (LVFKI) startet sin virksomhet 1. januar 1946 etter beslutning av LSSR People's Commissars Council.

  • Jelgava, Latvia

  Latvia University of Life Sciences and Technologies er en høyere utdannings- og vitenskapsinstitusjon i Republikken Latvia, hvor vitenskapelig forskning samt akademiske og profesjonelle studieprogrammer utføres.

  • Ventspils, Latvia

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) ble grunnlagt i 1997 som et selvstyrende statsuniversitet og vitenskapelig institusjon. Dens grunnleggende aktivitet er å utføre vitenskapelig forskning og å implementere akademiske og profesjonelle studieprogrammer.

  • Rēzekne, Latvia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riga, Latvia

  TSI er et moderne dynamisk teknisk universitet for anvendt vitenskap, lokalisert i Riga, Latvia, som tilbyr høykvalitetsutdanning på latvisk og engelsk med fokus på anvendt forskning. Latvia ligger i Nord-Øst-Europa med en kystlinje langs Østersjøen, med hovedstaden Riga, en av europeiske metropoler med aktivt sosialt liv, fantastisk arkitektur, grønne parker og vennlige mennesker. TSI skaper et levende utdanningsmiljø med høyt verdsatte forelesere fra hele verden. TSI er et fellesskap av lidenskapelige, bærende og dedikerte individer som gir individuell tilnærming til studenter med det formål å skape langvarige relasjoner. TSI skaper et levende utdanningsmiljø med høyt verdsatte forelesninger fra hele verden.