Keystone logo
Litauen

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Litauen 2023

Antall institusjoner: 22
  • Klaipėda, Litauen

  1. januar 1991 er dagen for den offisielle starten av Klaipeda-universitetets aktiviteter. Dette er datoen som ga byen Klaipeda status som en universitetsby og som åpnet flere muligheter for regionen Vest-Litauen og dens innbyggere til å ta en universitetsutdanning og en karriere innen vitenskap.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Hellas
  • + 4 mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability er et sterkt partnerskap mellom ni universiteter som utvikler vitenskap og innovasjon til et knutepunkt for ekspertise innen Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS – European University for Smart Urban Coastal Sustainability fremmer felles europeiske verdier og en styrket europeisk identitet ved å bringe sammen en ny generasjon europeere, som kan samarbeide og jobbe innenfor ulike europeiske kulturer, på ulike språk og på tvers av landegrenser.

  • Kaunas, Litauen

  Oppdag et sted med livsformende opplevelser i en unik liberal atmosfære, et levende kreativt arbeidsmiljø og et mangfoldig fellesskap av inspirerende studenter og lærde

  • Klaipėda County, Litauen

  Lithuania Business College (LBC) er en moderne, åpen for samfunnet og uavhengig høyere utdanningsinstitusjon grunnlagt i 1994 som forbereder fagpersoner innen samfunns- og fysiske vitenskaper som er fokusert på det litauiske og europeiske arbeidsmarkedet. LTVK innebærer lovende karrieremuligheter, internasjonal utveksling og fritid som er typisk for studenter. Oppdrag. Lithuania Business College er fast bestemt på å forberede kreative, kvalifiserte fagpersoner, etablere vilkår for livslang læring ved å gi en profesjonsbachelorgrad, og utføre den anvendte forskningen som er nødvendig for regional utvikling. Syn. Lithuania Business College er en innovativ, transparent, sosialt aktiv og ansvarlig institusjon for høyere utdanning, internasjonalt anerkjent, allsidig for utviklingen i arbeidsmarkedet, og forberedt på å møte samfunnets behov.

  • Kaunas, Litauen

  Kaunas University of Applied Sciences (på litauisk - Kauno Kolegija ) er en offentlig tverrfaglig høyere utdanningsinstitusjon som ligger i Litauen (et av de tre baltiske landene) som tilbyr utdanning innen ingeniørfag, teknologi, samfunnsvitenskap, humaniora, kunst, medisin og helse vitenskap. Det tilbyr et bredt spekter av bachelorstudier med praktisk skjevhet for rundt 5500 studenter som studerer ved 4 fakulteter.

  • Kaunas, Litauen

  Universitetet er den største institusjonen for høyere utdanning for biomedisinske vitenskaper i Litauen, med vellykket integrering av studier, forskning og klinisk praksis. LSMU består av to hovedakademier: Medical Academy og Veterinary Academy.

  • Vilnius, Litauen
  • Kaunas, Litauen
  • + 1 mer

  Velkommen til Vilnius University – den eldste og største litauiske institusjonen for høyere utdanning. Siden etableringen på 1500-tallet har Vilnius-universitetet, som en integrert del av europeisk vitenskap og kultur, legemliggjort konseptet om et klassisk universitet og enheten mellom studier og forskning.

  • Kaunas, Litauen

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences er en uavhengig katolsk institusjon for høyere utdanning som tar sikte på å gjennomføre vitenskap og forretningsintegrerte studieprogrammer som administreres basert på Ignatian Pedagogical Paradigm.

  • Kaunas, Litauen

  Kaunas University of Technology , KTU er et av de største teknologiske universitetene i Baltikum. KTU er kjent for sine sammenhenger med næringsliv, lederskap innen vitenskapelig forskning, fleksible tverrfaglige studieprogrammer og uforglemmelig studieerfaring, og videresender raskt til å bli det beste studievalget i reaksjonen.

  • Vilnius County, Litauen

  I sin nåværende struktur ble Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) etablert i 2008 gjennom integrasjonen av Vilnius Technical College i Vilnius College of Construction and Design. Det tekniske fakultetets opprinnelse går helt tilbake til 1930-tallet (teknisk skole).

  • Šlienava, Litauen

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) er etablert nær Kaunas by (sentrale Litauen) og gir høyere utdanning-tilskudd profesjonell bachelorgrad.

  • Klaipėda, Litauen
  • Vilnius, Litauen
  • + 1 mer

  SMK University of Applied Sciences er en innovasjons- og kvalitetsbasert høyere utdanningsinstitusjon som ligger i hovedstaden i Litauen Vilnius og havnebyen ved Østersjøen Klaipėda. I 2018 åpnet SMK et nytt campus i den nest største litauiske byen Kaunas. Etablert i 1994, har SMK vokst til å posisjonere seg helt på toppen av litauiske private høyskolerangeringer og er for tiden den største private høyere utdanningsinstitusjonen i Litauen.

  • Kaunas, Litauen

  Lithuanian Sports University ( LSU ) er stolt over å være det eneste spesialiserte universitetet i Litauen, som har forent bevegelses- og idrettsvitenskap i over åtte tiår.

  • Vilnius, Litauen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Litauen

  Rangert i QS World University Rankings som en leder i landet av sin internasjonalitet, er VMU den eneste offentlige institusjonen for høyere utdanning i Litauen og en av få i regionen hvor en bred liberal kunstutdanning formidles. Dette betyr at studentene kan endre og organisere timeplanen sin fritt, mindre i ett felt og hovedfag i et annet, reise til utlandet på internasjonal utveksling og gjøre seg klare for disse turene ved å ta noen av de tilgjengelige 30 fremmedspråkkursene. Som en refleksjon av globale akademiske trender blir flere og flere forelesninger (separate kurs og til og med hele studieprogrammer) undervist på engelsk, mange av dem av professorer fra utlandet. VMU tilbyr bachelor- og masterstudier, som i sin helhet undervises på engelsk. Hvert semester samler universitetet det fargerike internasjonale samfunnet, som forener representanter fra nesten 80 land rundt om i verden.