Keystone logo
Mexico

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Mexico 2023

Antall institusjoner: 255
  • Monterrey, Mexico

  Det globale scenariet er utfordrende, men byr på flere muligheter i sin konstante transformasjon. Muligheter oppstår kun for de som er bedre forberedt; for de med visjonær kunnskap, global bevissthet og lederskap til å påvirke organisasjonenes transformasjon. Vi oppnår dette med en innovativ portefølje av postgraduate business-programmer, som skaper transformasjonslederne til globale selskaper. I tillegg utmerker vår EGADE xEd-plattform seg ved sin toppmoderne modell for å forbedre ferdigheter og transformere global visjon.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er et topp internasjonalt universitet i Spania med campus i Madrid og Segovia. Anerkjent som en av de ledende høyere utdanningsinstitusjonene i verden, former IE ledere som driver innovasjon og endring i organisasjoner, og gir et læringsmiljø der teknologier og mangfold spiller en nøkkelrolle i å fremme global visjon, en gründertankegang og en humanistisk tilnærming.

  • Monterrey, Mexico

  Tecnológico de Monterrey er nummer én private, non-profit universitet i Mexico. Universitetet ble grunnlagt i 1943, og har siden vokst til å omfatte 26 campus over hele Mexico, med et flaggskipcampus i Monterrey. Gjennom pedagogiske erfaringer danner vi mennesker som blir agenter for endring, villige til å være enda mer konkurransedyktige for å komme alle til gode, med et tydelig fokus på å være i stedet for å ha, på å tjene andre i stedet for å eie ting; mennesker som er ansvarlige for sine egne liv, klar over det faktum at deres handlinger kan fremme transformasjon av andre.

  • Monterrey, Mexico
  • Guadalajara, Mexico
  • + 2 mer

  Tecnológico de Monterrey ble grunnlagt i 1943 takket være visjonen til Don Eugenio Garza Sada og en gruppe gründere som dannet en ideell forening kalt Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey er en privat, non-profit, uavhengig institusjon med ingen politiske og religiøse tilknytninger.

  • Campeche, Mexico

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) er tenkt som en institusjon for høyere utdanning for lavere og videregående grader hvis mål og veiledende prinsipper garanterer like studiemuligheter for alle mennesker.

  • Jumeirah, De forente arabiske emirater
  • Guadalajara, Mexico
  • + 1 mer

  En profesjonell, akkreditert filmskole med en uavhengig ånd, Raindance har undervist både nybegynnere og erfarne filmskapere siden 1992. Vår etos er fokusert på uavhengighet, og kursene våre er laget for at du skal utvikle ferdighetene dine på din måte, i din stil.

  • Tlaquepaque, Mexico

  ITESO er jesuittuniversitetet i Guadalajara. Grunnlagt i 1957, og tilhører et nettverk av over 228 jesuittuniversiteter rundt om i verden. De deler alle en 450 år gammel tradisjon for jesuittutdanning, en tradisjon som historisk har vært i sentrum for verdens tanken, kjent for å utdanne ledere innen alle fagfagene vitenskap og kunst.

  • Mexico City, Mexico

  UNIR Mexico er et privat meksikansk universitet godkjent av Ministry of Public Education (SEP) i 2013.

  • Mexico City, Mexico
  • Monterrey, Mexico
  • + 2 mer

  EGADE Business School ved Tecnológico de Monterrey har bygget opp et globalt anerkjent rykte som den ledende latinamerikanske forretningsutdanningsinstitusjonen, forpliktet til å styrke omniprenørielle ledere som skaper felles verdier og transformerer samfunnet.

  • Mexico City, Mexico

  Vatel International School of Hotel Management and Tourism er en anerkjent institusjon rundt om i verden, som forbereder studentene på å tilegne seg kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å utføre lederstillinger ansvarlig i gjestfrihetsinstitusjoner, for eksempel hoteller, restauranter, byråer. reiser, servicebyråer, sykehus, rekreasjonssentre, etc. Vatels akademiske plan tilbyr en offisiell dobbeltgrad (Mexico-Frankrike) som åpner muligheten for å bli med i profesjonelle verden.

  • Naucalpan de Juárez, Mexico

  Når vi er klar over behovet for å forberede bedre mennesker og fagfolk til å møte utfordringene med en "ny normal", har vi på UVM besluttet å lansere vår nye Certeza Educational Model.

  • México, Mexico

  Vi er et universitet forpliktet til å overføre tilnærminger rettet mot forretnings- og menneskelige utviklingsområder som gir svært vellykkede strategier. Vi har den faste overbevisning om at forberedelsens funksjon er å gjøre individet til en person med kunnskap og verdier som samarbeider med vårt samfunn på et positivt erfaringsnivå. Vi foreslår læring som et verktøy som krever engasjement som resulterer i store prestasjoner og tilfredsstillelser, vi legger vekt på utvalget av våre fagpersoner som, når de kommer inn, allerede har en berikende profil i området, som lar dem bidra med erfaring til sine klassekamerater og klasseromsprofessorer. , fordi kunnskap brukes med entusiasme, sannferdighet, ærlighet og oppdatering. Vårt universitet tillater utvikling og vekst av våre kandidater og våre lærerstab, samt komfortable fasiliteter der bruk er en prioritet.

  • Puebla City, Mexico

  Polytechnic University of Puebla er forpliktet til å møte og kontinuerlig forbedre effektiviteten til sitt kvalitetsstyringssystem, gjennom etablering, gjennomgang og periodisk evaluering av kvalitetsmål, som tar sikte på å styrke utdanningsservicen fra universitetet, for å fullt ut trene kompetente fagfolk som møter behovene til den produktive og sosiale sektoren.

  • Mexico City, Mexico

  Ved det teknologiske universitetet i Mexico er vi overbevist om at alle har rett til å få utdannelse av høy kvalitet. Derfor, for å studere videregående skole, lavere eller høyere utdanning, tilbyr vi deg rimelig undervisning, akademiske stipend og en jobbbank. Målet vårt er at du skal bli en profesjonell forberedt slik at du kan forbedre livskvaliteten din.

  • Cortazar, Mexico

  Vi er et universitet i verdensklasse som opererer gjennom et omfattende kvalitetsstyringssystem som: Integrert trener mennesker, gjennom ulike utdanningsprogrammer anerkjent for deres kvalitet og relevans, basert på modellen for polytekniske universiteter. Den har høyt kvalifisert personell. Det fremmer forskningskulturen, teknologisk utvikling og innovasjon, med en bærekraftig tilnærming og med internasjonal projeksjon.