Keystone logo
Portugal

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Portugal 2023

Antall institusjoner: 88
  • Lisbon, Portugal

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Braga, Portugal

  Universidade Católica Portuguesa (UCP) er en referanseinstitusjon i det portugisiske universitetsutdanningssystemet. Med litt over 50 år er det det beste universitetet i Portugal av Times Higher Education, for andre år på rad. Med et rykte for fortreffelighet, forskning på høyt nivå og en sterk tilknytning til samfunnet, er UCP en nasjonal institusjon, med fire sentre. Integrering av 16 fakulteter, fra bedriftsøkonomi, juss, til helsevitenskap, humaniora eller teologi, var mer enn 37 000 bachelor-, 12 000 mastergrader og 700 doktorgrader i mer enn 170 programmer.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Romania
  • + 5 mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en flerkulturell og flerspråklig allianse som består av syv langvarige, utdannings- og forskningsledede, lokalt og globalt engasjerte universiteter fra fire forskjellige regioner i EU: Universitetet av Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (koordinator), University of Salamanca og University of Turku. Alliansens ambisjon er å utvikle et innovativt rom som lar mobilitet flyte fritt mellom de syv universitetene og tilknyttede byer.

  • Lisbon, Portugal

  Å holde tritt med de skiftende tidene og respektere deres krav. For å være et eksempel til etterfølgelse. Å fylle med stolthet de som sammen med oss har bestemt seg for å bidra til et mer rettferdig og bedre samfunn. Dette er NOVA School of Law sin forpliktelse.

  • Lisbon, Portugal

  ULisboa er ansvarlig for å gjøre byen Lisboa til en av de store europeiske kultur- og vitenskapshovedstedene, siden den tar imot mer enn 9000 utenlandske studenter hvert år – omtrent 17,8 % av det totale antallet studenter – fra over 100 land, som er søker utdanning av høy kvalitet samt en annen kultur, herlig vær og gjestfriheten som Lisboa og Portugal har å tilby.

  • Rio de Mouro, Portugal

  Opprettelsen av en Católica Medical School har vært et prosjekt av Universidade Católica Portuguesa i mer enn 20 år, men først nå har de rette forholdene kommet sammen for opprettelsen. Vår medisinske skole begynner sin reise på et unikt øyeblikk i vår sivilisasjon: en pandemi på global skala som har påført så mange endringer, vanskeligheter, spørsmål og tvil som tvinger oss til å revurdere to grunnleggende områder for mennesker: utdanning og helsevesen. Det er med stor entusiasme og ansvarsfølelse vi dedikerer oss til etableringen av denne medisinske skolen, som er en viss av dens enorme verdi for de som har et kall til å praktisere medisin så vel som å bidra til fortreffelighet i medisinundervisningen i Portugal .

  • Monte de Caparica, Portugal

  Siden starten, Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior, CRL har vært et fellesskap av studenter, lærere og ansatte, hvis oppgave er "dedikert til fremskritt i kunnskap, læring og utdanning av studentene, til tjeneste for å forbedre helseforholdene for det globale samfunnet i det 21. århundre". Det har i lang tid vært en referanseinstitusjon for undervisning i helse i Portugal.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Helsinki, Finland
  • + 5 mer

  EIT Digital Summer School-programmer er åpne for bachelor- og masterstudenter, unge fagfolk og andre som ønsker å dykke dypt inn i nye digitale teknologier, lære å gjøre teknologi om til virksomhet og til slutt lansere dypteknologiske oppstarter. Lær av fakultetet og ansatte ved våre toppteknologiske EU-partneruniversiteter. Få praktisk erfaring gjennom selskapssaker, prosjektarbeid og samarbeid. Konkurransedyktig priset undervisning. Ha det gøy med møte og nettverk med likesinnede studenter fra hele verden!

  • Lisbon, Portugal
  • Porto Salvo, Portugal
  • + 1 mer

  Instituto Superior Técnico (Técnico) er School of Engineering ved Universitetet i Lisboa. Técnico ble opprettet for nesten 11 tiår siden og har omtrent 12 000 studenter med mer enn 60 forskjellige nasjonaliteter. Topprangert i Portugal, er Técnico internasjonalt anerkjent for sin akademiske og vitenskapelige fortreffelighet innen ingeniørfag, arkitektur, vitenskap og teknologi, for å fremme forholdet mellom universitet-bedriftssamfunn og for å oppmuntre til innovasjon, entreprenørskap, jobbskaping og kunnskap.

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italia
  • + 1 mer

  Målet med dette programmet er å gi studentene spesialiserte ferdigheter i arkeologi og analytisk karakterisering av materialer fra forhistorie (megalitisk) til klassisk tid (gresk og romersk). Studiet og bevaring av kulturminnematerialer er et forskningsområde med en sterk tverrfaglig konnotasjon og krever ferdigheter som spenner over humaniora og naturvitenskapelige forskningsfelt. ARCHMAT gir en felles, integrert plattform for fremragende studenter som kommer fra enten naturvitenskapelig eller humanistisk utdanningsbakgrunn for å forstå de avanserte vitenskapelige metodene som brukes til å undersøke arkeologiske materialer og har som mål å danne høyt spesialiserte profesjonelle eksperter innen det nye feltet arkeometri, dvs. Fysisk-kjemiske vitenskaper anvendt til studiet av arkeologiske og kulturelle arvmaterialer.

  • Lisbon, Portugal

  NOVA University Lisbon ble grunnlagt 11. august 1973, og er det yngste av Lisboas tre statlige universiteter. Universitetet, som er integrert i en ramme for utvidelse og diversifisering av høyere utdanning, vedtok en ny modell i det portugisiske systemet som understreket tverrfaglige tilnærminger, teknologisk utvikling, samtidig som det ivaretok tilbud innen tradisjonelle akademiske domener, inkludert medisin, vitenskap og humaniora.

  • Porto, Portugal

  Et stort universitet oversetter sine kjerneverdier til sosial innvirkning, måler ambisjoner med sosialt ansvar, og arbeider ikke for de fås fortjeneste, men for menneskehetens beste. Som et ledende forskningsuniversitet bidrar Universidade Católica Portuguesa til å styrke samfunnet ved å produsere livsforandrende vitenskap, utdannede borgere og fremtidsrettede gründere.

  • Lisbon, Portugal

  Velkommen til Det humanistiske fakultet! Fakultet for humanvitenskap (portugisisk akronym FCH heretter) er kjent for å dyrke tverrfaglig forsknings- og undervisningsmiljø, og tilbyr et bredt spekter av grunn-, master- og doktorgradsprogrammer som er forankret rundt fem kjerne vitenskapelige felt - kommunikasjonsvitenskap, samfunnsvitenskap, Kulturstudier, filosofi og psykologi - og to institutter: Institutt for familievitenskap og Institutt for orientalske studier.

  • Portalegre, Portugal

  Polytechnic of Portalegre er en offentlig institusjon for høyere utdanning som integrerer Higher School of Education and Social Sciences (ESECS-IPPortalegre), Higher School of Technology and Management (ESTG-IPPortalegre), Higher School of Health (ESS-IPPortalegre) , i Portalegre, og Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), i Elvas.

  • Porto, Portugal

  ISAG - European Business School er en privat polyteknisk institusjon for høyere utdanning grunnlagt i 1979 og lokalisert i byen Porto. Med mer enn 40 års historie og tradisjon i høyere utdanning, veiledet av undervisning av høy kvalitet og en innovativ og respektløs stilling. ISAG var en pioner innen kursene for ledelse og turisme i Nord-Portugal. ISAG - EBS har styrket sin internasjonaliseringsstrategi, så vel som sin posisjon som en av de beste handelshøyskolene i Portugal.