Keystone logo
Romania

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Romania 2024

Antall institusjoner: 4
  • Bună Ziua, Romania

  “Iuliu Haţieganu” University of Medicine and Pharmacy er et inspirasjonssted for å studere, utvikle og forberede seg på en vellykket fremtid.

  • Bucharest, Romania

  Byggingen av det medisinske fakultetet er fullført og innviet 12. oktober 1903, dagen da Carol Davilas statue ble innviet. Initiativet til å bygge et monument for Davila ble tatt på den første nasjonale medisinske kongressen, holdt i Bucuresti i oktober 1884. Statuen, verdifullt arbeid av Carol Stork, ble støpt i bronse i studioene til Bucharest School of Arts and Crafts.

  • Craiova, Romania

  I 1970 ble det medisinske fakultetet grunnlagt innenfor University of Craiova. Opprinnelsen til University of Medicine and Pharmacy Craiova var løsningen på de komplekse problemstillingene knyttet til helsesystemet i Sørvest-landet, et svar på det organisatoriske og demografiske tilsvarende behovet for spesifikke strukturer for medisinsk høyere utdanning i Romania.

  • Iași, Romania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...