Keystone logo
Slovenia

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Slovenia 2023

Antall institusjoner: 9
  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Østerrike
  • + 4 mer

  Alma Mater Europaea er en uavhengig institusjon for høyere læring som spesialiserer seg på å tilby karrierefokusert utdanning i karrieremangelfulle studieretninger. Våre studieprogram er relevante, oppdaterte, tverrfaglige og interaktive.

  • Celje, Slovenia

  Vi skaper fremtiden gjennom kunnskap, entreprenørskap og innovasjon - På ISSBS lager vi suksesshistorier. Alle studieprogrammer tildeler internasjonalt godkjente grader mens de er akkreditert av Slovene Quality Assurance Agency (SQAA). Graden din vil bli anerkjent over hele verden, mens SQAA er medlem av ENQA (European Association for Quality Assurance in Higher Education).

  • Ljubljana, Slovenia

  Sigmund Freud University Ljubljana (SFU Ljubljana) er en av de internasjonale filialene til Sigmund Freud University Vienna, et akkreditert privat universitet i henhold til østerriksk lov. AQ Austria (Agency for Quality Assurance and Accreditation Austria) har akkrediterte studieprogrammer fra fakultetet for psykoterapivitenskap (2013) og det psykologiske fakultet (2018).

  • Ljubljana, Slovenia

  Siden 2007 har College of Accounting and Finance skapt et miljø som tilbyr studentene faglig utvikling og inngående kunnskap, som de senere implementerer i sitt arbeid. VŠR College of Accounting and Finance er en privat institusjon for høyere utdanning.

  • Ljubljana, Slovenia

  IBS International Business School Ljubljana , Slovenia, er et lite privat universitet for anvendt vitenskap som gjennomfører BA og MA-programmer i internasjonal virksomhet. Slovenske universitetsutdanningsmyndigheter akkrediterer fullt ut IBS og dets programmer. IBS International Business School Ljubljana begynte å utvikle en student-sentrert tilnærming i 2009.

  • Ljubljana, Slovenia

  Universitetet i Ljubljana, grunnlagt i 1919, med 23 fakulteter og 3 kunstakademier, er den eldste og største institusjonen for høyere utdanning, vitenskapelig forskning og kunst i Slovenia. Universitetet fremmer grunnleggende, anvendt og utviklingsforskning. I dag er universitetet i Ljubljana blant de 3 % beste universitetene i verden.

  • Maribor, Slovenia

  Fakultet for naturvitenskap og matematikk (FNM) ble stiftet i 2006. Det skjedde da Fakultet for pedagogikk brøt sammen i tre forskjellige fakulteter. FNM er delt inn i forskjellige avdelinger: Institutt for biologi, Institutt for fysikk, Institutt for matematikk og informatikk og Institutt for tekniske studier. Fakultetets visjon er å være det ledende utdannings-, forsknings- og applikasjonsutviklingssenteret i regionen som studerer fagområdene biologi, økologi, fysikk og matematikk. Det tilstreber også å være det ledende senteret for å utdanne fremtidige lærere i Slovenia på forskjellige felt som vitenskap, matematikk og tekniske studier.

  • Maribor, Slovenia
  • Belgrade, Serbia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ljubljana, Slovenia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...