Keystone logo
Tsjekkia

Beste universiteter for Helsevesen Programmer i Tsjekkia 2023

Antall institusjoner: 75
  • Prague 3, Tsjekkia

  Fakultet for internasjonale relasjoner (FIR) er et av de største fakultetene ved Praha University of Economics and Business. Det er to hovedretninger innen både undervisning og forskning: International Business og International Politics and Diplomacy. Andre programmer, med fokus på næringsliv og jus, internasjonal politikk og diplomati, eller turisme spiller også en uunngåelig rolle. Det sentrale særtrekket til FIR er det høye nivået av internasjonalisering på alle trinn med sterk vekt på språkkunnskapen til elevene.

  • Prague, Tsjekkia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 1, Tsjekkia

  Academy of Performing Arts in Praha (AMU) er den største kunstskolen i Tsjekkia. Takket være det brede spekteret som spenner fra teater, musikk og dans til TV- og filmproduksjon, regnes AMU som et mangfoldig og nærende rom for unge artister til å oppdage, mestre og videreutvikle alle talenter de måtte ha.

  • Prague, Tsjekkia

  Praha School of Creative Communication er en privat høyskole som vil forberede deg perfekt for en karriere innen alle områder av den kreative industrien. Våre studieprogrammer/spesialiseringer: - Kreativ markedsføring og kommunikasjon (digital markedsføring og kommunikasjon, kreativ markedsføring, ledelse i kreativ industri) - Litterær kunst (litterær kunst, kommersiell skriving i media) - Visuell kunst (fotografi og audiovisuell kunst, animasjon) og visuelle effekter, grafisk og mediedesign) er knyttet til den praktiske driften av reklamebyråer, grafiske studioer, forlag og medieinstitusjoner. I løpet av studiene vil du jobbe med reelle bestillinger.

  • Pilsen, Tsjekkia

  Fakultet for maskinteknikk er et av de eldste fakultetene i Pilsen og har bevist sin uunnværlige posisjon i denne industribyen i over 70 år.

  • Prague, Tsjekkia

  Vi er den største private høyskolen i Tsjekkia med over 7.000 studenter på 2 steder i byene Praha og Brno. Grunnlagt i 2001 som den aller første private høyskoleinstitusjonen, siden vi har forberedt mer enn 20.000 studenter for karrierer i bedrifts- og offentlig sektor.

  • Brno, Tsjekkia

  University of Veterinary Sciences Brno ble grunnlagt i 1918. For øyeblikket består universitetet av tre fakulteter - Fakultet for veterinærmedisin, Fakultet for veterinærhygiene og økologi. VFU Brno er det eneste universitetet i Tsjekkia som spesialiserer seg på veterinærmedisin, veterinærhygiene og økologi, og bare ett av to som underviser i farmasøytisk vitenskap. Det finnes i byen Brno i bydelen Brno - Královo Pole, på universitetsområdet, hvor alle utdannings- og forskningsfasiliteter er lokalisert.

  • Prague 6, Tsjekkia

  Czech Technical University in Prague er det eldste tekniske universitetet i Europa, grunnlagt i 1707 og er i dag et ledende teknisk forskningsuniversitet i regionen og i Praha-forskningsklyngen. CTU tilbyr bachelor-, doktorgrads- og doktorgradsprogrammer ved 8 fakulteter: Fakultet for sivilingeniør, maskinteknikk, elektroteknikk, kjernevitenskap og fysikalsk teknikk, arkitektur, transportvitenskap, biomedisinsk ingeniørvitenskap, informasjonsteknologi og programmer ved MIAS School of Business. Dessuten tilbyr CTU gratis idrettskurs, du kan besøke og studere i Nasjonalbiblioteket for teknologi og føle det internasjonale samfunnet på Campus Dejvice i hjertet av Europa.

  • Nancy, Frankrike
  • Metz, Frankrike
  • + 6 mer

  Université de Lorraine er et fransk offentlig universitet som tilbyr sine nesten 52 000 studenter et komplett spekter av studier, på alle felt, og i samsvar med Bologna-modellen (bachelor / master / doktorgrad).

  • Prague, Tsjekkia

  Praha University of Economics and Business (VŠE) er et av de mest prestisjefylte universitetene innen ledelse og økonomi og har gjentatte ganger plassert seg blant de beste skolene i Financial Times European Business School Ranking.

  • Prague, Tsjekkia
  • Dubai, De forente arabiske emirater

  European Centre for Career Education gir praktisk utdanning i en form for unike programmer innen jus, internasjonal virksomhet, informasjonsteknologi, arkitektur og design, bærekraft og ingeniørfag. Målet vårt er å utdanne unge og talentfulle studenter om hvordan den profesjonelle verden egentlig fungerer.

  • Liberec, Tsjekkia

  Resultater på toppnivå innen forskning og vitenskap, fremragende undervisning og tverrfaglig samarbeid har stått for det Technical University of Liberec siden 1953. Rundt 7000 studenter studerer ved syv fakulteter og ett spesialinstitutt.

  • Prague, Tsjekkia

  ARCHIP er en progressiv ny arkitektskole, en hybrid av globale og lokale skalaer, av konseptuell og teknisk opplæring, og et filosofisk rom som kombinerer det beste fra den europeiske og amerikanske tradisjonen for arkitekturutdanning.

  • 12, Tsjekkia

  Ústav práva a právní vědy er en tsjekkisk lov- og lederskole med fokus på å tilby ledelsesmessig, profesjonell utdanning innen utdanningsprogrammer MBA, BBA, LLM., DBA, MPA og MSc. Innholdet i undervisning i individuelle programmer er basert på den nyeste andragologiske kunnskapen innen voksenopplæring og er fullt tilpasset for veldig travle deltakere.

  • Prague, Tsjekkia

  Hovedoppdraget til Prague International School of Management er å tilby søkere internasjonalt anerkjente MBA -studier som oppfyller de krevende kravene til nivået. En av nøkkelfaktorene i en vellykket virksomhet er kvaliteten på ledelsen. For mange selskaper, spesielt med internasjonal deltakelse, er MBA -graden et kriterium når man ser etter nye ledere.