Keystone logo
Finn din bachelorgrad i helsefag

Finn din bachelorgrad i helsefag

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

Å ta en bachelorgrad i helsefag vil gi deg bred kunnskap om helsefeltet gjennom studier av ulike emner som folkehelse, ernæring, sykepleie, medisinsk teknologi og humanbiologi. Studenter på bachelor i helse-programmene tilegner seg også viktige tekniske og administrative ferdigheter som er nødvendige for å arbeide innen helsevesenet.

Topp bachelorprogrammer

Bachelorstudier innen helsefag kommer i et stort antall spesialiseringer. Noen av de mest populære er Bachelor i helsevitenskap, Bachelor i medisin, Bachelor i farmasi, Bachelor i sykepleie, Bachelor i ernæring, Bachelor i odontologi og Bachelor i folkehelse. Bla gjennom beskrivelsen av de ulike spesialiseringene for å finne det perfekte programmet for deg

Topp bachelorland

Bachelorprogrammer innen det helserelaterte feltet tilbys i så godt som alle land av ledende universiteter, høyskoler og andre offentlige og private utdanningsrelaterte institusjoner. Ta en titt på noen av de mest populære reisemålene rundt om i verden for å oppnå en bachelorgrad i helsevesen og kontakt opptakskontorene direkte for mer informasjon!

Topp bachelorbyer

Antallet mulige studiemål rundt om i verden for å få en bachelorgrad i helse kan være overveldende – ikke la det stoppe deg! Start med å ta en titt på noen av de mest populære bachelorprogrammene i helsestudier og helseledelse som for tiden er tilgjengelige ved noen av de høyest rangerte universitetene i byene som er oppført nedenfor.