Keystone logo
Finn din Farmacy-grad

Finn din Farmacy-grad

Hva du skal studere
Hvor du skal studere

Finn din online grad i jus Populære apotekprogrammer

Apotek kobler helse- og kjemiske vitenskaper for å sertifisere effektiv og sikker bruk av farmasøytiske legemidler. Farmasøyter spiller en sentral rolle i pasientsikkerhet og optimalisering av folkehelsen, og de samarbeider med andre fagområder for å lage og utvikle legemidler. Universiteter over hele verden tilbyr bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer i farmasi, samt individuelle kurs.

Apotekfagfolk krever et solid grunnlag for en strukturert og intens utdanning for karrieren. Studieprogrammene i farmasi er designet for å gi studentene forståelse av farmasøytisk vitenskap i sammenheng med farmasipraksis. Nyutdannede kan bli farmasøyter eller apotekteknikere og jobbe i fellesapoteker, sykehus, klinikker eller i farmasøytisk industri.

Farmasiprogrammer kan ha ulike spesialiseringer, for eksempel klinisk farmasi, farmasøytikk, farmasøytisk kjemi, farmasøytisk virksomhet, medikamentoppdagelse eller farmasøytisk teknologi. Du kan velge å melde deg på et heltids- eller deltidsprogram, og studere på campus eller over Internett gjennom nettstudier eller fjernundervisning.

For å finne studieprogrammet som passer best for dine behov, ta en titt på noen av de mest populære apotekprogrammene som er oppført nedenfor. Spar tid og kontakt universitetsopptakene direkte for mer informasjon ved å fylle ut nettskjemaet!