Keystone logo
Finn din Farmacy-grad

Finn din farmasi-grad

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

Som student på et Bachelor i farmasi vil du lære hvordan medisiner påvirker menneskekroppen og hvordan ulike typer legemidler utvikles. Bachelor i farmasi fokuserer på legemidlers kjemiske, farmasøytiske og fysiske egenskaper og anvendelse av disse i praksis. Programmene inkluderer ofte også kliniske farmasistudier og tilbyr praksismuligheter.

Topp apotekland

Nyutdannede med en grad i farmasi er svært ettertraktet over hele verden. Enten du ønsker å bygge din karriere som samfunns- eller sykehusfarmasøyt, industrifarmasøyt eller apotektekniker, er det mange studieprogrammer å velge mellom. Ta en titt på noen av de mest populære studiedestinasjonene for farmasistudenter oppført nedenfor!

Topp apotekbyer

Farmasøyter er eksperter på legemiddelproduksjon og -bruk, og optimerer bruken av medikamenter til beste for pasientene. Hvis drømmen din er å studere farmasi, start med å ta en titt på noen av de mest populære studiestedene for å bli helsepersonell. Ikke nøl med å be om mer informasjon fra skolene direkte ved å fylle ut nettskjemaet!