Keystone logo
Finn din mastergrad i helsevesenet

Finn din mastergrad i helsefag

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

Å ta en mastergrad i helse vil kvalifisere deg som ekspert på ditt valgte studieretning. Master i helse-programmer vil gi deg bredden av kunnskap innen et spesialisert helseområde, samt med forskningskompetanse og fagspesifikk ekspertise som er avgjørende for å bygge en karriere innen et helserelatert felt.

Topp masterhelseprogrammer

Master i helsestudier kan deles inn i tre hovedgrener: direkte helsetjenester, forskning og ledelse. De mest populære masterprogrammene i direkte helsetjenester er medisin, sykepleie og odontologi. Masterprogrammer i farmasi, med fokus på utvikling av nye medisiner og behandlinger, er også etterspurt. Til slutt kombinerer populære programmer innen helseledelse medisinsk kunnskap med virksomhet.

Topp mestre helseland

Et bredt spekter av Master in Health-programmer er tilgjengelig ved toppuniversiteter, høyskoler, handelshøyskoler og andre utdanningsinstitusjoner rundt om i verden. Start søket etter programmet som passer dine behov best ved å ta en titt på noen av de mest populære studiedestinasjonene for å få en mastergrad i et helserelatert felt.

Topp mesterhelsebyer

For studiedestinasjonen din kan du velge mellom et stort antall byer der Master in Health-programmer tilbys av noen av de beste universitetene og høyskolene. Begrens søket etter en mastergrad i et helserelatert felt ved å bla gjennom studietilbud i byene som er oppført nedenfor, som anses som spesielt populære blant helsestudenter.