Keystone logo
Finn din MD-grad

Finn din MD-grad

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

MD, eller Doctor of Medicine, er den høyeste akademiske graden for kirurger og leger. Det kan være en profesjonell doktorgrad, som i tilfellet med USA og Canada, eller en forskergrad, som i land som følger den britiske tradisjonen. Uteksaminering fra et studieprogram for å bli medisinsk lege inkluderer vanligvis å ha fullført medisinsk skole, samt et opphold.

Topp MD-programmer

MD-programmer kan ha ulike spesialiseringer, for eksempel allmennpraksis, kirurgisk medisin, gynekologi, ortopedi, radiologi og mange andre. MD-programmer krever vanligvis fire til seks års studier og klinisk opplæring. Ta en titt på noen av de mest populære MD-programmene rundt om i verden oppført nedenfor, spar tid og kontakt universitetene direkte

Topp MD-land

Behovet for leger er stort overalt i verden, og du kan velge blant universiteter i en rekke land for å oppnå en MD-grad. Ta en titt på noen av de beste stedene for å bli lege, sammenlign programstrukturen og spesialiseringene som tilbys, og kontakt opptakskontorene direkte for mer informasjon.

Topp MD-byer

Toppuniversiteter i byene som er oppført nedenfor tilbyr fremtidige medisinske leger medisinsk opplæring på høyt nivå, forskningsmuligheter ved verdensledende institutter og verdifull klinisk erfaring ved sykehus. Lær mer om alternativene dine for å få en MD-grad på et av disse mest populære studiestedene for helsepersonell, ved å klikke på lenkene nedenfor.