Keystone logo
Finn din odontologigrad

Finn din odontologigrad

Hva du skal studere
Hvor du skal studere

Populære tannlegeprogrammer

Tannlege er en gren av medisin som fokuserer på diagnostisering, studier, behandling og forebygging av ulike sykdommer og lidelser i munnhulen. Tannleger er svært ettertraktede medisinske fagfolk som kan ha en givende karriere i private praksiser og sykehus.

Toppuniversiteter, medisinske høgskoler og andre utdanningsinstitusjoner tilbyr studieprogram i odontologi på bachelor-, master- og doktorgradsnivå, samt i form av individuelle emner. Tannlegeprogrammer omfatter studiet av tradisjonelle kliniske fag med praktisk opplæring etter moderne undervisningsmetoder. Det er også typisk for tannleger å ta videreutdanning for å spesialisere seg, etter å ha oppnådd sin første grad.

Tallrike spesialiseringer er tilgjengelige, for eksempel kjeveortopedi, endodonti, tannmedisin, oral implantologi, pediatrisk tannbehandling, veterinærtannbehandling, tannteknologi og tannkirurgi. Du kan velge mellom ulike studiemåter for å oppnå en grad i odontologi og melde deg på et heltids- eller deltidsprogram. I tillegg til tradisjonelle on-campus-programmer, tilbyr universiteter også nettbaserte studiemuligheter, som er ideelle for studenter som trenger mer fleksibilitet i studiene.

Start søket ditt ved å ta en titt på noen av de mest populære programmene innen odontologi som er oppført nedenfor, og kontakt universitetene direkte via nettskjemaet!