Keystone logo
i helsevesenet Finn din PhD-grad i helsevesenet

Finn din doktorgrad i helsefag

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

PhD-programmer i helse er designet for å skape helsepersonell på høyt nivå gjennom integrering av en grundig kunnskap om et spesifikt helserelatert felt, en god forståelse av teoretiske disipliner og en mestring av avanserte forskningsmetoder. PhD i helse-programmer inkluderer vanligvis både kurs og en doktorgradsavhandling, og krever minst fire år å fullføre.

Topp PhD helseprogrammer

Det er et bredt spekter av PhD-programmer innen helserelaterte felt som tilbys av ledende universiteter rundt om i verden. Noen av de mest populære doktorgradsprogrammene valgt av studenter i helseprofesjoner inkluderer PhD i medisin, PhD i sykepleie, PhD i folkehelse, PhD i ernæring og klinisk doktorgrad. Sammenlign studieprogrammene, spar tid og kontakt universitetene direkte!

Topp PhD-helseland

Å velge land for å melde seg på et PhD-program kan være en vanskelig oppgave, spesielt for studenter som ønsker å reise utenlands for doktorgradsstudiet. For å få en oversikt over de ulike alternativene rundt om i verden, ta en titt på noen av de mest populære studiedestinasjonene for å ta en doktorgrad i helse som er oppført nedenfor.

Topp PhD-helsebyer

For å finne det beste stedet for å ta doktorgraden din, ta en rask titt på noen av byene som er oppført nedenfor, som regnes som de beste stedene for å melde deg på helserelaterte PhD-programmer. Sammenlign de ulike studiestedene, ta en titt på PhD-programmene som tilbys der og kontakt universitetsopptakene direkte for mer informasjon!