Keystone logo
i helsevesenet Finn din PhD-grad i helsevesenet

Finn din PhD-grad

Hva vil du studere
Hvor vil du studere

Populær helse PhD

PhD-programmer i helsevesenet er designet for studenter som ønsker å forfølge en forskerkarriere innen det medisinske feltet. Doktorgradsprogrammer inkluderer vanligvis en kombinasjon av akademiske kurs og forskning, og avhengig av programmet, også praktisk opplæring. Ph.d.-studier tar sikte på å fremme kunnskap innen et helserelatert felt, og studentene skal produsere original forskning og presentere en avhandling på slutten av studiene, som deretter undersøkes av en ekspertkomité.

PhD i helsekandidater kan fortsette sin forskerkarriere i akademia, myndigheter eller industri. En doktorgrad i helse kan oppnås i en rekke spesialiseringer. Noen av de mest populære PhD-programmene er innen folkehelse, sykepleie, ernæring og farmasi. Programmer innen klinisk psykologi, matvitenskap og alternativ medisin er også etterspurt.

Ta en titt på noen av de beste PhD-programmene i helse som er oppført nedenfor, sammenlign læreplanene, kostnadene og studiestedene før du velger den som appellerer mest til deg. Husk at du kan spare tid og kontakte universitetsopptakene for mer informasjon direkte ved å fylle ut nettskjemaet.

Topp PhD helseprogrammer

Det finnes et bredt spekter av PhD-programmer innen helserelaterte felt som tilbys av ledende universiteter rundt om i verden. Noen av de mest populære doktorgradsprogrammene valgt av studenter i helseprofesjoner inkluderer PhD i medisin, PhD i sykepleie, PhD i folkehelse, PhD i ernæring og klinisk doktorgrad. Sammenlign studieprogrammene, spar tid og kontakt universitetene direkte!

Topp PhD-helseland

Å velge land for å melde seg på et PhD-program kan være en vanskelig oppgave, spesielt for studenter som ønsker å reise utenlands for doktorgradsstudiet. For å få en oversikt over de ulike alternativene rundt om i verden, ta en titt på noen av de mest populære studiedestinasjonene for å ta en doktorgrad i helse som er oppført nedenfor.

Topp PhD-helsebyer

For å finne det beste stedet for å ta doktorgraden din, ta en rask titt på noen av byene som er oppført nedenfor, som regnes som de beste stedene for å melde deg på helserelaterte PhD-programmer. Sammenlign de ulike studiestedene, ta en titt på PhD-programmene som tilbys der og kontakt universitetsopptakene direkte for mer informasjon!