Keystone logo
Finn din sykepleiergrad

Finn din grad i sykepleie

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

Bachelor of Nursing -programmer gir studentene et sterkt grunnlag i det medisinske feltet gjennom omfattende kurs, samt gjennom klinisk erfaring i ulike helsetjenester, som sykehus og sykehjem. Å ta en bachelorgrad i sykepleie kvalifiserer deg til å gå inn i helsemiljøet som praktiserende sykepleier, og forbereder deg også for videre studier.

Topp byer sykepleie

Antallet spennende studiesteder for å melde seg på et studieprogram i sykepleie kan være overveldende, men ikke la det stoppe deg! For å starte søket, ta en titt på noen av byene som er mest populære blant sykepleierstudenter. Utforsk de forskjellige programmene og bruk nettskjemaet for å be om mer informasjon fra skolene.

Topp land sykepleie

Siden sykepleiere er etterspurt i alle land, tilbys studieprogrammer i sykepleie av et stort antall utdanningsinstitusjoner rundt om i verden. Ta en titt på noen av de mest populære studiestedene for å oppnå en grad i sykepleie nedenfor. Ikke nøl med å be om ytterligere informasjon om de ulike programmene ved å kontakte skolene direkte!