Keystone logo
Finn din sykepleiergrad

Finn din sykepleiergrad

Hva du skal studere
Hvor du skal studere

Populære sykepleieprogrammer

Sykepleie er et spennende og stadig mer komplekst felt, og en av de raskest voksende sektorene innen helsevesenet. Sykepleiere kan jobbe både sammen med leger, og selvstendig som sykepleier, og er svært ettertraktet. Ledende universiteter, medisinske høyskoler og andre utdanningsinstitusjoner tilbyr mange muligheter for å studere sykepleie på en rekke steder og formater, enten det er på bachelor-, master-, doktorgrads- eller individuelle kursnivå.

Læreplanen for sykepleieprogrammer inkluderer vanligvis både klasserom og klinisk læring, med sikte på å forberede sykepleiere på høyt nivå. Studieprogrammene er laget for å møte de skiftende kravene til sykepleieryrket. Studentene vil utvikle og lære å bruke sine diagnostiske, vurderings- og behandlingsferdigheter for å gjenopprette, opprettholde og forbedre helsen til lokalsamfunn, familier og enkeltpersoner.

Sykepleiespesialiseringer er mange, noen av de mest populære er jordmor, barnesykepleie, generell sykepleie, psykisk helsesykepleie, funksjonshemningssykepleie og sykepleieadministrasjon. Studieprogrammer er tilgjengelige gjennom både heltids- og deltidsstudier. For de som trenger mer fleksibilitet i studiene, er nett- og fjernundervisningsprogrammer tilgjengelig.

Ta en titt på noen av de mest populære sykepleieprogrammene som er oppført nedenfor, og fyll ut nettskjemaet for å få tilleggsinformasjon direkte fra universitetsopptakene!