Keystone logo

19 Helsevesen Programmer i Helsefag Nødsmedisin EMT 2024

Filtre

Filtre

  • Helsefag
  • Nødsmedisin
  • EMT
Studieretninger
  • Helsefag (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Helsevesen Programmer i Helsefag Nødsmedisin EMT

Hva er en EMT?
EMT står for akuttmedisinsk tekniker. En EMT er en utdannet fagperson som gir akuttmedisinsk behandling til pasienter i nød. EMT gir grunnleggende livsstøtte, som inkluderer HLR, og bruk av en AED (automatisert ekstern defibrillator). De er også opplært til å vurdere en pasients tilstand og gi behandling for skader og sykdommer. EMT-er er ofte de første som reagerer på en nødsituasjon, og spiller en viktig rolle i omsorgen for pasienter.

Hvordan kan jeg bli en EMT?
De som ønsker å bli en EMT kan finne programmer ved mange samfunnshøyskoler og tekniske skoler. EMT-grader er tilgjengelige både på associate- og bachelornivå. Et EMT associate degree-program vil vanligvis ta to år å fullføre, mens et bachelorgradsprogram vil ta fire år. EMT-er må fullføre et akkreditert opplæringsprogram for å være kvalifisert for sertifisering.

Hva skal jeg studere i løpet av min EMT-grad?
EMT-treningsprogrammer dekker en rekke emner, inkludert anatomi, fysiologi, akuttmedisinske prosedyrer og farmakologi. Studenter i EMT-programmer vil også lære om pasientvurdering, vitale tegn og hvordan man effektivt kan kommunisere med pasienter og deres familier.