Keystone logo
Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Introduksjon

Som den første skolen som tilbyr profesjonell akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin (TCM) programmer i Alberta, har Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine 's ledelse i feltet aldri blitt endret. Vi har flere ganger demonstrert vårt lederskap innen utdanning, forskning og innovasjon, og våre programmer er anerkjent i Canada, USA (NCCAOM) og Kina.

Målet vårt er ikke bare å undervise i akupunktur og TCM; i stedet er vårt mandat å tilby de nødvendige verktøyene for å bli en dyktig utøver som ikke blir hindret av begrensninger.

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine er et sted for personlig vekst og utvikling gjennom din utdannelse og jevnaldrende. Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine student body er fylt med et bredt spekter av kulturer og bakgrunner, noe som gir deg sjansen til å bygge verdifulle forhold og dyrke fordomsfrihet. Personalet vårt er lidenskapelig, forståelse og verdsetter å bygge et forhold til studentene sine.

Steder

  • Calgary

    20 Avenue Northwest,1910, T2M 1H5, Calgary

    Spørsmål