Keystone logo
Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine Course in Moxacology - Heat Sensitive Moxibustion
Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Course in Moxacology - Heat Sensitive Moxibustion

Calgary, Canada

0 Days

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Denne tre-dagers intensive studien er en omfattende opplæringsdesign for å lære studentene de essensielle teoriene innen varmesensitiv moxibustion. Studentene vil lære en kort historie om moxibustion og dannelsen av Heat Sensitive Moxibustion-systemet. Moxa-punktdeteksjon og teori vil bli vektlagt med praktisk praksis ved bruk av patentert røyk og lukt som eliminerer teknologi. Studentene må bli kjent med moxa-Qi-opplevelser og hvordan de kan oppnå dem på faktiske mennesker.

Kurset vil deretter skifte fokus til behandling av følgende seksten hovedforhold:

Funksjonell forstoppelse

Bronkitt astma

Irritabel tarm-syndrom

Primær dysmenoré

Kronisk PID

Maktesløshet

Kronisk prostatitt

Ansikts lammelse

Postherpetisk nevralgi

Funksjonell fordøyelsesbesvær

Søvnløshet

Allergisk rhinitt

Cervical Spondylosis

Lumbal Disc Herniation

Skulderperiartritt

Slitasjegikt i kneet

En grundig analyse av TCM-syndromer, moxa-poeng, behandlingsstrategier og behandlingsplaner vil bli diskutert for hver sykdom. Studentene vil ha mange muligheter til å stille spørsmål om forholdene og dele personlige erfaringer og vanskeligheter med tidligere saksmapper.

Dag tre av kurset vil fokusere på moxibustion-behandlinger, der studentene vil bli praktikanter for frivillige pasienter under nøye veiledning av moxibustion-eksperter.

Moxibustion er en eldgammel behandlingsform innen tradisjonell kinesisk medisin (TCM), som involverer forbrenning av urten Artemesia argyi (kinesisk mugwort, "Aiye") over overflaten av huden. Denne terapien har blitt brukt til å behandle og forebygge sykdom i Kina i tusenvis av år. De klassiske tekstene til TCM har mange referanser til de legendariske effektene av moxibustion for å behandle uhelbredelige sykdommer. Imidlertid er moderne bruk av moxibustion ikke veldig fremtredende, selv i Kina. Utøvere når ikke resultatene de gamle i Kina oppnådde, og dermed er ikke moxibustion som understreket i trening og praksis i kinesisk medisin.

I tillegg til å være en unik behandlingsmetode, er Heat Sensitive Moxibustion også et kraftig verktøy for sykdomsforebygging og generell helseopprettholdelse.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Avansert vitnemål i akupunktur (ACPT)
    • Barrie, Canada
    • Toronto, Canada
    • + 1 mer