Keystone logo
Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Introduksjon

En av de beste tekniske skolene i NJ, Advantage Career Institute Medical & Dental School i Central New Jersey, tilbyr ulike programmer innen etterspurt medisinsk og dental industri. Vi tilbyr praktisk opplæring i vår fullt utstyrte tannlegeassistentskole i New Jersey, og tilbyr små klasser med individuelle arbeidsstasjoner for alle våre studenter.

Vi er en av de beste tekniske skolene i NJ, sentralt plassert for din bekvemmelighet. Vi gir alle våre studenter et topp moderne anlegg og erfarne profesjonelle instruktører. Målet med de primære opplæringsprogrammene ved vår medisinsk- og tannassistentskole i New Jersey er å sikre at studentene tilegner seg de tannlege- og medisinskassistentferdighetene de trenger, samt å demonstrere kompetanse i en rekke medisinske og tannlegekontorprosedyrer og laboratorieteknikker, inkludert Tannradiologi, flebotomi og EKG-sertifisering.

Vår unike akademiske erfaring består av selektiv opptakspraksis, utfordrende utdanningsprogrammer av høy kvalitet og et omfattende karriereutviklingsprogram, alt levert i et pleiende og støttende miljø.

Vi er forpliktet til å gi studentene våre den beste opplæringen og karriereutviklingserfaringen som er tilgjengelig, og det er grunnen til at vi ikke bare slutter med utdannelse - vi tilbyr også fortsatt karrierehjelp for alle våre kandidater gjennom vårt karrierehjelpsprogram.

Advantage Career Institute er akkreditert av Middle States Association of Colleges and Schools og godkjent av New Jersey State Department of Education og New Jersey Department of Labor.

Steder

  • Eatontown

    Meridian Road,2, 07724, Eatontown

    Spørsmål