Keystone logo
AdventHealth University

AdventHealth University

AdventHealth University

Introduksjon

AdventHealth University er en syvendedags adventistinstitusjon som spesialiserer seg i helseopplæring i et trosbekreftende miljø. Tjenesteorientert og ledet av verdiene næring, fortreffelighet, åndelighet og forvaltning, søker universitetet å utvikle ledere som vil praktisere helsetjenester som et departement.

AdventHealth University er ledende innen helseopplæring, forvandler vitenskapen og praktiseringen av helpersonsomsorg og utvikler innflytelsesrike fagpersoner med uvanlig medfølelse.

AdventHealth University har en rik tradisjon knyttet til den banebrytende helsevesenet (1866) og utdanning (1872) reformbevegelser startet av Syvendedags adventistkirken. Kirken driver nå et av de største verdensomspennende nettverkene av helse- og utdanningsanlegg i verden.

Helsevesenet utvider Kristi helbredende tjeneste til pasienter ved 173 sykehus, 126 sykehjem og 294 klinikker over hele verden. Universitetscampusen ligger ved siden av AdventHealth Orlando - et av de største medisinske fasilitetene i staten - og har i flere år kjørt det sykehus som er rangert som nummer 1 i Florida (US News & World Report).

Utdanningssystemet utvider Kristi undervisningsdepartement til å omfatte studenter på 7579 skoler som serverer over 1,8 millioner studenter. AHU er en av 114 adventisthøgskoler og universiteter som opererer over hele verden. Dette utdanningssystemet representerer det største som drives av noen protestantisk kristen trossamfunn.

Steder

  • Orlando

    Winyah Drive,671, 32803, Orlando

    Programmer

      Spørsmål