Keystone logo
Allen College Doktor i fysioterapi (DPT)
Allen College

Doktor i fysioterapi (DPT)

Waterloo, USA

0 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Fysioterapiyrket består av høyt utdannede, dyktige og etiske individer som er dedikert til å hjelpe mennesker i alle aldre å forhindre tap av eller gjenopprette evnen til å bevege seg og fungere gjennom hele livet. Behandlingsstrategier inkluderer bruk av trening, pasientopplæring og praktiske teknikker for å lette rehabilitering. Fysioterapeuter er viktige medlemmer av det interprofesjonelle helseteamet som samarbeider i forskjellige omgivelser: skoler, hjem, sykehus og klinikker.

Allen College DPT-programmet tilbyr en unik blanding av online og lokal læring, og utvikler fysioterapeuter på første nivå. Den treårige læreplanen legger vekt på anvendelse og kliniske resonnementer gjennom en blandet levering av virtuell og praktisk læring, og forbereder studentene grundig til å bestå den nasjonale fysioterapieksamen.

Kombinasjonen av online læring med personlige fordypningsopplevelser og kliniske praksisplasser skaper en innovativ blanding for studenter å utmerke seg mens de holder seg nær dagens samfunn. Studentene lærer sammen med klassekamerater i et virtuelt klasserom. Med blandet læring har studentene kontinuerlig tilgang til online læringsressurser og forbindelser til erfarne programfakulteter med virtuell undervisning og læringskompetanse.

Målet til Allen College DPT-programmet er å forberede kompetente, medfølende og omsorgsfulle fysioterapeuter som gjennom et mangfoldig læringssamfunn og et innovativt, blandet pedagogisk format ledet av dyktig og veteranfakultet, praktiserer med forpliktelse til livslang læring, engasjement deres samfunn og ledelse i yrket.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • BSc (Hons) Physiotherapy
  • Athens, Hellas
  • Glyfada, Hellas
  • + 1 mer
 • Bachelor i medisinsk rehabilitering
  • Tbilisi, Georgia
 • Master i fysioterapi (MPT)
  • London, Canada