Keystone logo
Alte University Doktor i odontologi (engelsk) program
Alte University

Doktor i odontologi (engelsk) program

Tbilisi, Georgia

5 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 4 500 *

På universitetsområdet

* internasjonale studenter

Introduksjon

International School of Medicine tilbyr et ett-trinns odontologi (engelsk) utdanningsprogram.

Programmet tar sikte på å gi studentene dyp systemisk kunnskap og utvikle praktiske ferdigheter etter de internasjonale prinsippene for tannlegeutdanning, å tilegne seg kliniske og forskningsmessige ferdigheter innen odontologi, og å forberede relevant utdanning for pågående læring og utvikling for å bli profesjonell.

Læringsprosessen, sammen med teoretisk undervisning, er fokusert på å utvikle praktiske ferdigheter. Studenten utfører praktisk talt alle manipulasjonene på fantomet som tilbys av programmet. Denne undervisningsmetoden er trygg. Studenten har mulighet til å utføre enhver manipulasjon eller prosedyre på fantomet flere ganger og deretter behandle pasienten under veiledning av en professor eller foreleser. Universitetet har en tannklinikk, som gir flere muligheter for praktisk arbeid.

I tillegg samarbeider universitetet med flere tannklinikker utstyrt med moderne tannteknologi og høyt kvalifiserte tannleger. Siden munnhelse er en integrert del av generell helse og orale sykdommer er korrelert med systemiske sykdommer, inkluderer programmet systemisk sykdomstrening.

Universitetet samarbeider med tverrfaglige sykehus for å lære studenter om systemiske sykdommer i en klinisk setting. Programmet fokuserer på utvikling av forskningskompetanse slik at nyutdannede kan jobbe og fortsette sine studier innen både praktiske og vitenskapelige felt.

Den beste kliniske opplevelsen i landet

Spesielt tilbyr Alte University den beste kliniske opplevelsen i landet. Alte University er den eksklusive partneren til den største helseleverandøren i Georgia, Evex Group, som forener opptil 100 sykehus og klinikker rundt om i landet og gir studentene våre eksepsjonelle muligheter til å ha full klinisk erfaring under studiene ved Alte University. Et av de største sykehusene fra Evex Group, Ivane Bokeria University Hospital, er en tilknyttet klinikk ved Alte University, noe som betyr at våre studenter har sine kliniske fag i lokalene til dette sykehuset daglig.

Tjenester: Mer enn 20 tjenester og omfattende poliklinisk behandling er tilgjengelig for pasienter ved IV. Bokeria universitetssykehus: akuttbehandling, nevrokirurgi, hjertekirurgi, generell kirurgi, karkirurgi, kardiologi, kjevekirurgi, lever- og nyretransplantasjon, etc.

Akkreditering og internasjonal anerkjennelse

International Medical School og dens programmer er

Anerkjent og godkjent av

  • World Federation for Medical Education (WFME)
  • National Medical Commission (NMC)
  • Verdens helseorganisasjon (WHO)
  • Utdanningskommisjon for utenlandske medisinske kandidater (ECFMG)
  • Rådet for høyere utdanning i Tyrkia
  • Departementet for høyere utdanning og vitenskapelig forskning i Sudan

Medlemmer av

  • European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA)
  • Association of Medical Education in Europe (AMEE)

Opptak

Læreplan

Karrieremuligheter

Hvorfor studere ved Alte University?

Om skolen

Spørsmål