Keystone logo
American College Of Osteopathic Surgeons

American College Of Osteopathic Surgeons

American College Of Osteopathic Surgeons

Introduksjon

American College Of Osteopathic Surgeons ( ACOS ) er forpliktet til å fremme dyktighet innen osteopatisk kirurgisk behandling gjennom utdanning, advokatvirksomhet, lederutvikling og fremme av profesjonelle og personlige forhold.

American College Of Osteopathic Surgeons abonnerer på og vedtar de etiske retningslinjene til American Osteopathic Association; krever av sine medlemmer i alle kategorier at de er kjent med AOA's etiske kode; og krever at de overholder dens bestemmelser slik de er angitt og som reviderte, endrede og / eller tolkes fra tid til annen.

De siste tiårene var fylt med en rekke førstegangsresultater og prestasjoner for høgskolen, som utvikling av strenge utdanningsstandarder for kirurgiske opplæringsprogrammer og obligatoriske etterutdanningskrav; etableringen av den årlige kliniske forsamlingen (ACA); og omorganisering av styret for bedre å representere medlemskapet og møte dets faglige behov. Til slutt ble American College Of Osteopathic Surgeons fagdisipliner organisert i henhold til følgende kategorier: generell kirurgi, nevrologisk kirurgi, plastisk og rekonstruktiv kirurgi, urologisk og kardiotoracal og vaskulær kirurgi.

Gang på gang har kollegiet seiret gjennom sin besluttsomhet, utholdenhet og tro på oppdraget.

Steder

  • Alexandria

    1680 Duke Street, Suite 500 Alexandria, VA 22314, 22314, Alexandria

    Spørsmål