Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

Introduksjon

hjem

Aquinas College, En inkluderende utdanningssamfunnet forankret i den katolske og Den dominikanske tradisjon, gir en liberal arts utdanning med et globalt perspektiv, understreker karriere forberedelser fokusert på ledelse og tjeneste for andre, og skaper en forpliktelse til livslang læring dedikert til jakten på sannheten og felles flink.

Ta en virtuell tur på campus ved å klikke her

Vår visjon

Aquinas College er anerkjent som den eksepsjonelle katolske liberal arts college som forbereder individer for yrker i ledelse og service i å utvikle en bærekraftig og rettferdig verdenssamfunnet.

Liberal Arts

Liberal Arts utdanning er omfattende utdannelse, utformet for å utvikle studenter som trives i alle dimensjoner i livet. På Aquinas, mens studentene får karriere forberedelser i spesifikke fag, er målet å være fit for alt. En utdanning for hele personen som er best for hele livet, ikke bare i 9-5 arbeidsdagen, men forbereder deg for en stadig skiftende verden.

Hva kan det gjøre for meg?

 • Friheten av en liberal arts utdanning omfatter åndelig frihet og fremmer måter å tenke og leve på som gjør elevene til å realisere Guds hensikt for dem i livet.
 • Ved å fokusere på hele personen, studentene få en forståelse av hvordan man skal fylle viktige roller i fritiden, for eksempel ved å være en god venn, kirkemedlem, ektefelle, eller en positiv bidragsyter til fellesskapet.
 • I å skaffe en bred, grunnlegg utdanning, blir elevene forberedt på et bredt spekter av karrieremuligheter i hele livet.
 • Med en mindre størrelse og mindre student / professor ratio enn større universiteter, vil du motta mer personlig oppmerksomhet, være mer sannsynlig å bli henvist til praksisplasser og jobber, og lære å fremme dypere relasjoner.
utfall

Det er mange ting å være stolte av at Aquinas. Anerkjent nasjonalt, og deles ut for våre sterke akademiske programmer, friidrett, suksess i bærekraft og service innsats, og fremfor alt resultatet av våre studenter.

nasjonale Awards

 • Feirer våre utpreget katolske og Den dominikanske røtter, ble Aquinas tildelt en Topp 50-katolske College (2015 rangering av Best katolske Høyskoler og universiteter).
 • Aquinas ble også rangert som # 3 Best Value Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Best Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 rangering).

Student suksess

Det er et mangfold av muligheter for våre studenter til å utforske sine interesser. Enten gjennom å studere bort, utføre lågare forskning, eller forfølge en internship, er det noe for enhver smak.

 • Aquinas har en ekstremt høy plassering rate, hvor 90% av våre 2014 kandidater var enten sysselsatte eller i forskerskoler innen seks måneder etter eksamen.
 • Internship partnere som Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Health, Grand Rapids kunstmuseum, Van Andel Research Institute og Detroit Tigers og mange flere!
 • Aquinas er rangert på topp 3 prosent av alle regnskapsprogrammer i landet basert på 2014 CPA eksamen pass rate.
 • Vi har nesten 70% akseptgrad på medisinstudiet, og trives med samarbeidet med MSU College of Human Medicine Early Assurance Program.
 • 100% av akademikere i sykepleie og kjemi er ansatt innen 6 måneder etter eksamen.
 • Utdanning studenter passere Michigan Test for Teacher Certification med en hastighet på 92,4%.
 • Våre kandidater har en 90% akseptgrad i Fysisk Assistant, Fysioterapi og Dental programmer.
studenter

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Spørsmål