Keystone logo
Aquinas College Bachelor i barnelivspesialist
Aquinas College

Bachelor i barnelivspesialist

Grand Rapids, USA

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 25 000 / per year

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Fra høsten 2017 vil Aquinas College tilby en ny barnelivspesialist , som forbereder elevene til å møte behovene til spedbarn, barn, ungdom og deres familier som står overfor medisinske prosedyrer eller utviklingsrisiko.

Tverrfaglig grad skal forberede studentene til å håndtere mange viktige oppgaver, for eksempel å utdanne barn i utviklingsmessig hensiktsmessig terminologi om prosedyrer, diagnoser eller behandlinger, og arbeide med familien for å støtte deres behov. I en politikkerklæring fra 2014 fra American Academy of Pediatrics, reduserer "Child Life Specialist" -støtten sederingsbruk, strålingskostnader ved å øke håndteringsevnen for smertefulle behandlinger, og bidrar til å redusere frykt og angst. "

Studentene vil også lære å utnytte terapeutisk leke- og rådgivningsteknikker for å redusere frykt og smerte og hvordan å spille en viktig kommunikativ rolle i et tverrfaglig team, og tilby en mer forente tilnærming til gjenoppretting av barnet.

Studenter som kan være godt egnet til programmet:

 • Interessert i å hjelpe andre
 • Tegnet til det medisinske feltet
 • medfølende
 • Emosjonelt intelligent
 • Kan forholde seg til og samhandle godt med barn

Etterspørselen etter barnelivspesialister fortsetter å se vekst. Nasjonalt over 3000 barnelivspesialistiske jobber er tilgjengelig for øyeblikket på indeed.org alene. Sysselsettingsmuligheter for denne stillingen forventes også å øke med 12-15% i neste år. Selv om betalingen vil variere avhengig av plassering, varierer lønnsforventningene for barnelivspesialister fra $ 40-60.000 / år og gir omfattende fordeler. Nyutdannede av denne nye majoren vil finne jobbmuligheter på sykehus, pediatriske kontorer, akutmottak, tannklinikker, fellesskapsprogrammer og andre helsetjenester og fellesskapsfasiliteter som jobber med barn. Aquinas er blant bare noen få høgskoler over hele landet for å tilby et program som er spesifikt for Child Life Specialty.

Programmet er plassert i Psykologi og Counselor Education Department og tilbyr 3 separate spor for å best imøtekomme studenter som har ulike pedagogiske erfaringer. Utdannings-, sosiologiske og sykepleierstudenter vil også være kvalifisert til å fullføre Barnelivsertifiseringsprogrammet ved å fullføre de nødvendige kursene uavhengig av og i tillegg til deres store krav. Graden møter og overgår også barns livsertifiseringsstandarder som sikrer at nyutdannede er godt rustet til å begynne arbeid i feltet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Bachelor of Science i åndedrettsvern
  • Online USA
 • Associate of Science in Respiratory Therapy
  • Los Angeles, USA
 • Bachelor i regenerativ medisin og teknologi
  • Maastricht, Nederland