Keystone logo
Assumption University Bachelor i helsefag
Assumption University

Bachelor i helsefag

Worcester, USA

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Assumption University Health Sciences Program forbereder studentene på et bredt spekter av karrieremuligheter innen det voksende helsevesenet, med applikasjoner til klinisk praksis, administrasjon, politikkutvikling og forskning. Assumptions helsevitenskapelige hovedfag er et tverrfaglig program med kurs i naturvitenskap, sykdom og funksjonshemming, og helsevesenets leverings- og omsorgsmodeller, samt økonomi, etikk og politikk som driver globale helsevesen.

Studenter i helsevitenskap blir oppfordret til å tilpasse utdanningen sin ved å legge til en konsentrasjon til hovedfag som kan hjelpe deg med å forberede dem til hovedfagsstudiet etter eget valg. Typiske konsentrasjoner for helsefag hovedfag inkluderer pre-fysioterapi, pre-ergoterapi, kommunikasjonsvitenskap og lidelser, og pre-kliniske helseprofesjoner. Konsentrasjoner innen folkehelse og pasientforfølgelse er for tiden også i utvikling.

En bachelorgrad i helsevitenskap forbereder studenter for høyere utdanning, samt oppnådde stillinger i helsevesenet, pasientforsvar og pasienterfaring, medisinsk fakturering, helseforsikring og farmasøytisk og medisinsk utstyr.

Fordeler og funksjoner ved en bachelorgrad i helsevitenskap fra Assumption University

 • Få kunnskap, ferdigheter og erfaring i et virkelig tverrfaglig program som vil forberede deg på suksess i en kompleks og stadig utvikling helsevesenet.
 • Fullfør et 200 timers internship i helsevesenet, og still deg til ansettelse umiddelbart etter endt utdanning.
 • Dra nytte av vår beliggenhet i Worcester, MA, hjemmet til et av de ledende helsefellesskapene i USA.
 • Bistå med forskningsstudier i Universitys Movement and Rehabilitation Science (MARS) laboratorium, et av få laboratorier for bevegelsesfangst i sentrum av Massachusetts.
 • Forbered deg på hovedfagsprogrammer innen fysioterapi, ergoterapi, tale- og språkpatologi eller for andre kliniske helseprofesjoner som legeassistent, tannlege- eller medisinskole, sykepleie og farmasi ved å bruke konsentrasjonsprogrammene dine for å fokusere din utdannings- og karriereretning.

The Health Sciences Programme ved Assumption University kombinerer tverrfaglig kursarbeid med meningsfylt feltarbeid. Gjennom studiene vil du få kunnskap om naturvitenskap, sykdom og funksjonshemming og helseomsorgsmodeller, samt økonomi, etikk og politikk som driver vår globale helsevesen. Denne kunnskapen og ferdighetene du utvikler i praksisplassen din vil forberede deg på forskerskolen, inngangsstillinger i helsevesenet og videre.

Erfaringslæring

Læreplanen for Assumption i helsevitenskap inkluderer en semesters lang praksisplass innen helsevesenet som gjør det mulig for studentene å utvikle og foredle kunnskapen og ferdighetene de trenger for å effektivt kunne bidra som helsepersonell. Denne internship-opplevelsen hjelper også studenter med karriereutvikling og skjønn, noe som ofte fører til sysselsettingsmuligheter etter endt utdanning.

Major

Helsefag majorer er pålagt å fullføre 14 kurs innen major. Tre av disse kursene overlapper kjerneplanen, og gir studentene et sterkt liberal kunstfag. I tillegg vil noen kurs innen helsevitenskapsbransjen sannsynligvis overlappe med programmets spesialiserte konsentrasjoner, slik at studentene ikke bare effektivt kan fullføre sine gradskrav, men også å tilpasse sin utdanning mot karriereinteresser i tillegg.

Spesialiserte konsentrasjoner

Assumption's helsevitenskapsprogram tilbyr studentene fra alle de store aksjonærene en mulighet til å konsentrere seg i spesialområder som vil hjelpe dem å forfølge de utdannede programmer og karriere etter eget valg.

Kommunikasjonsvitenskap og lidelser:

Forberede seg på å jobbe som en Tale-språkpatologi (SLP) assistent eller å forfølge en utdannet grad innen språkspathologi eller audiologi.

Patient Advocacy

Utvid kunnskapen din og forståelsen av helse og menneskelige tjenester, helsepsykologi, helsevesenets ledelse og sosiologi, i sammenheng med helsemiljøet som arbeider med og for pasienter.

Pre-Clinical Health Professions:

Forbered deg på oppgradering i kliniske medisinprogrammer som legeassistent, apotek, lege og lege i tannlege. Studentene oppfordres til å ha hovedfag i helsefag eller biologi.

Pre-Occupational Therapy:

Forbered deg på hovedfagsstudiet i ergoterapi. Studentene blir oppfordret til hovedfag i helsefag, menneskelige tjenester og rehabiliteringsstudier, biologi eller psykologi.

Forfysisk terapi:

Forbered deg på hovedfag i ergoterapi eller fysioterapi. Studentene blir oppfordret til hovedfag i helsefag, menneskelige tjenester og rehabiliteringsstudier, biologi eller psykologi.

Movement and Rehabilitation Sciences (MARS) Laboratory

Assumption University er hjemmet til Movement and Rehabilitation Sciences (MARS) Laboratory, et av få laboratorier for bevegelsesfangst i sentrum av Massachusetts. MARS Lab gir Assumption sine studenter en unik og praktisk mulighet til å lære å bruke et svært sofistikert bevegelsessystem.

Studentene arbeider med virkelighetseksperimentering som Dr. Bob Carons forskning på menneskelige gangmønstre og er fullt fordypet i forskningsprosessen, inkludert konseptualisering, innsamling og tolking av data og skriving og presentasjon av forskningen.

De fleste studenter som bruker systemer som MARS Lab, studerer på høyere nivå. Å delta i denne formen for forskning kan bidra til å skille antagelsesstudenter under søknadsprosessen for hovedfagsstudier innen yrkesfaglig og fysisk helse, trening eller rehabiliteringsvitenskap.

Gradskrav

Helsevitenskapens hovedfag kombinerer kurs som fokuserer på helsesektoren med andre innen funksjonshemming, sykdom, biologiske vitenskaper og matematikk for å lage et virkelig tverrfaglig program som gjenspeiler nåværende og nye trender innen helseomsorg, politikk og administrasjon. Totalt må hovedfagene fullføre 14 kurs på til sammen 48 studiepoeng, hvorav 10 studiepoeng vil overlappe med kjerneplanen.

Internships & utfall

Læreplanen for Assumption inneholder helsevitenskap som et semesterlang obligatorisk praksisplass innen helsevesenet, som gjør det mulig for studentene å utvikle og foredle kunnskapen og ferdighetene de trenger for å jobbe som helsepersonell.

Hver student jobber med helsevitenskapsfakultetet for å finne en internship i en passende setting og møter hver sin fakultetsleder ukentlig for å behandle sine erfaringer og gjøre sammenhenger mellom disse erfaringene og kursinnhold / teori.

I tillegg til å bygge nøkkelopplevelse og fatte evnene sine, hjelper helsevitenskapens internship-erfaring studentene i deres karriereutvikling og skjønnsprosess og fører ofte til sysselsettingsmuligheter etter endt utdanning.

Nylige praktikplasser relatert til helsefag og konsentrasjoner:

 • Central Mass Fysioterapi
 • THOM Early Intervention Services
 • Wachusett Early Childhood Center
 • Assumption University Athletic Training
 • Worcester Polytechnic Institute Athletic Training
 • Worcester fysisk terapi
 • UMASS Medical Emergency Mental Health
 • Greendale Fysioterapi

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Associate in Science, Science for Health Professions
  • Philadelphia, USA
 • Bachelor of Science i helsevitenskap
  • Boston, USA
 • BS i med hovedfag i helsevitenskap
  • Harrisonburg, USA